REKLAMI GEÇ

DENİB- Denizli Gıda Kümesi Dubai’de Ses Getirdi

DENİB- Denizli Gıda Kümesi Dubai’de Ses Getirdi

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile yürütülen URGE Projesi kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri Yurtdışı Pazarlama Programı gerçekleştirildi. Söz konusu Yurtdışı Pazarlama Programı kapsamında DENİB-Denizli Gıda Kümesi tarafından 8 katılımcı firma ve 14 kişilik heyet ile Gulfood 2017 Uluslararası Gıda Fuarına Info Standlı katılım ve fuar ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2017 Cumartesi, 09:54

World Trade Center’da düzenlenen fuarda SheikhMaktoumHall, M-B23 nolu Info standında Denizli Gıda Kümesi Tanıtım katalogları dağıtılıp ziyaretçiler ile katılımcı firmalar ve ürünleri konusunda bilgiler paylaşıldı. Firmalar fuar ziyareti ile birlikte birçok verimli B2B iş görüşmesi gerçekleştirdi.


Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, Dubai Ticaret Ataşesi Hasan Önal ve Abu Dhabi Büyükelçisi Can Dizdar ve Uğur Erdoğan Başkanlığında Denizli Ticaret Odası, Denizli Gıda Kümesi standını ziyaret etti.
Türkiye Standı B2B Salonunda yapılan toplantıda Dubai Ticaret Ataşesi Hasan Önal, DENİB-Denizli Gıda Kümesi ile BAE ve Dubai pazarı hakkında bilgiler paylaştı. Bahse konu toplantıda aynı zamanda DENİB Denetim Kurulu Üyesi Denizli Gıda Kümesi Komite Başkanı Süreyya Çalışkan ise Ataşe Hasan Önal’a DENİB, Denizli Gıda Kümesi ve Denizli ihracatı konusunda bilgileri aktardı.
DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert; Dünyanın en önemli gıda fuarlarından bir tanesi olan Gulfood 2017 Fuarına katılım ve ziyaretin ekonomiye önemli katkılar sağlayacağını ve yapılan B2B görüşmeleri ile kurulan önemli iş bağlantılarının Denizli ve Türkiye ihracatını artırmasını beklediğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı