REKLAMI GEÇ

DENİB genç mucitler arıyor

DENİB genç mucitler arıyor

Denizli İhracatçılar Birliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması”nda geri sayım başladı. Bu yıl 3. düzenlenecek olan finallerde 30 finalist kıyasıya yarışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 12:19

Yaklaşık 1000’in üzerinde “Genç Mucidimizin” başvuru yaptığı yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde toplam 30 finalist kıyasıya yarışacak.
14 Nisan Cumartesi akşamı düzenlenecek olan ve ünlü sunucu Oylum Talu’nun aktaracağı etkinlikte, Aref Ghafouri de illüzyon gösterisiyle sahne alacak.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ!
Final gecesiyle ilgili değerlendirmeler yapan TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Genç Mucitler Yarışması aracılığıyla genç beyinlere fırsat verildiğinde neler yapabildiklerini bir kez daha gördüklerinin altını çizerek, genç yaşta inovasyon kültürü aşılamanın ülke kalkınmasındaki önemine dikkat çekti.

Kocasert, “Bugüne kadar yarışmalarımızda toplam 3000 başvuru aldık. Gençlerimizin yoğun ilgisi bizi fazlasıyla mutlu etti ve geleceğe daha da umutlu bakmamızı sağladı. Cumartesi akşamı düzenlenecek olan etkinlikte Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu aramızda olacak. Bildiğiniz gibi, Vestel ülkemizin en yenilikçi firmalarımızdan biri ve etkinliğimizin ana sponsoru. Oylum Talu’nun sunuculuk yapacağı finalde, Denizli için aslında bir de sürpriz hazırladık. Ünlü İllüzyonist Aref Ghafouri finalin ardından adeta nefesleri kesecek bir gösteri gerçekleştirecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı