REKLAMI GEÇ

DENİB’de 2018 beklentileri konuşuldu

DENİB’de 2018 beklentileri konuşuldu

DENİB, ‘Bizi Nasıl Bir 2018 Bekliyor’ ve ‘Küresel Gelişmeler Işığında Sosyo-Ekonomik Değişimler’ konulu panel düzenledi. Panelde, 2017 yılı Dünya ve Türkiye ekonomisi değerlendirildi, 2018 yılı beklentileri ele aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2017 Perşembe, 13:06

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), organizasyonunda, 2017 yılı Dünya ve Türkiye ekonomisi ve 2018 yılı genel beklentilerin ele alındığı ‘Bizi Nasıl Bir 2018 Bekliyor? Küresel Gelişmeler Işığında Sosyo-Ekonomik Değişimler’ konulu panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü TİM Başkan Vekili/DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in yaptığı, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ekonomi Yazarı Hakan Güldağ ile Siyaset Bilimci ve Gazeteci Yazar Metehan Demir’in katıldığı panel yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Geride bıraktığımız yılda yaşanan ulusal ve küresel olayların değerlendirildiği ve 2018 beklentilerinin paylaşıldığı panele ilişkin görüşlerini belirten Başkan Süleyman Kocasert, “Bugün son derece yoğun bir katılımla verimli bir panel gerçekleştirdik. 2017 inişleri ve çıkışları olan bir yıl olarak geride kalıyor. 2018, inanıyorum ki hedeflerimize ulaştığımız yeni bir yıl olacak. Panel boyunca, ekonomik verilerden Ortadoğu’daki gelişmelere kadar çok çeşitli konulara değindik. İki önemli gazeteci -yazar bugün bizimle buluştu, tüm konuları enine boyuna anlattı. Hakan Güldağ ve Metehan Demir’e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı