REKLAMI GEÇ

DENİB Ailesi iftarda buluştu, ödülleri Bakan Zeybekci dağıttı

DENİB Ailesi iftarda buluştu, ödülleri Bakan Zeybekci dağıttı

Denizli İhracatçılar Birliği Ailesi iftarda bir araya geldi. Organizasyona katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Turkish Towels” markalı havluları üreten firma temsilcileriyle, Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerin ödüllerini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2017 Pazartesi, 13:17

Denizli İhracatçılar Birliği, geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 7.si düzenlenen iftar yemeğinde DENİB Ailesi’ni bir araya getirdi.

Marla Restaurant’ta düzenlenen iftar organizasyonuna Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, önceki dönemlerde görev yapan başkanlar ve Yönetim Kurulu üyeleri, DENİB yönetimi ve personel eşleriyle birlikte katıldı.

İftarda davetlilere seslenen TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Bu özel ve anlamlı günler dostluk ve beraberlik duygularını pekiştiriyor. DENİB yönetimi ve personeli olarak ailelerimizle her yıl bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu ve benzeri organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendirmeye vesile olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip olduğunu düşünüyorum” dedi.

İftarın ardından Türk havlusunun tanıtımı için DENİB’in “Turkish Towels” markasıyla sponsor olduğu, Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleştirilen Türk Hava Yolları Euroleague Final Four Turnuvası için hazırlanan ve sporculara dağıtılan havluların yapımını üstlenen firmaya ve emeği geçenlere, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından plaketleri verildi.

Ayrıca, Mayıs ayında birlik organizasyonuyla gerçekleştirilen Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması’nda dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri de plaketlerini Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin elinden aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı