REKLAMI GEÇ

DENİB Akademi’den 25. saat

DENİB Akademi’den 25. saat

DENİB Akademi tarafından gerçekleştirilen “Neden 25. Saat Etkisi Eğitim Programı” yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2017 Perşembe, 15:54

Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Yönetim Kurulu Üyesi İsa Dal, birliğe üye firmaların temsilcileri, çalışanlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programa konuşmacı olarak İzgören Akademi’den Gökhan Okçu verdi. Keyifli anların yaşandığı programda “Neden 25. saat”i farklı bir dille anlatan Okçu, insanın yirmi dört saatte yaşadığı, günün sonrasında yaşanan yirmi beşinci saatin onun gıyabında kapalı kapılar ardında, başkaları tarafından yaşandığı kaydetti.

Okçu, “Hayatımızda nelerin olacağı, nasıl yön bulacağı bu yaşanan 25. saat belirler. Gerek aile, eş, dost, akraba, gerekse iş ile ilgili kurduğumuz ilişkilerde karşılıklı oluşturulan güven, samimiyet ve sevgi ilişkinin iki önemli ayağı. Yaşam eğrimizdeki beklentilerimiz, aldığımız görevler, hayatın sürprizleri, travmaları ile hayatta ne yaparsak görev olarak değil, sevgiyle yapmamız, rutinin dışına çıkmamız, bizi herkesten farklı yapar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı