REKLAMI GEÇ

Sportmen başkan sabah sporunda

Sportmen başkan sabah sporunda

Spora olan tutkusu ile tanınan, sık sık adrenalini en yükseğe çıkaran ekstrem sporlarla da uğraşan TİM Başkan vekili, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, bu kez sosyal medyadan yayınladığı 15 saniyelik görüntüyle gündeme geldi. Sabah sporunu hızlandırılmış görüntüyle takipçileriyle paylaşan Kocasert, sportmen kimliğini bir kez daha ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2017 Cumartesi, 15:54

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, iş dünyasındaki başarıları kadar spora olan tutkunluğu ile de tanınır.

Bazen metrelerce derine dalan, bazen geçit vermez dağların zirvesinde olan, bazen hız tutkusuyla ön plana çıkan, ekstrem sporlara da düşkün olan Süleyman Kocasert, yoğun iş temposuna rağmen spor için her zaman vakit bulabilmiştir.

Kocasert bu kez de sabah sporuyla gündemde. Denizli Arena Boks & CrossFit’da spor yapan Kocasert, uzun sabah sporunu kaydettirerek, hızlandırılmış halde sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Salonda inanılmaz bir efor harcayan Kocasert, güç gerektiren aktiviteler yapıyor, ağırlık çalışıyor, ip atlıyor ve şınav çekiyor.

Kocasert’in spor yaparken görüntüleri, kısa süre içinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı