REKLAMI GEÇ

Denizli ihracatçısına müjde

Denizli ihracatçısına müjde

Denizlili ihracatçıların uzun zamandır beklediği güzel haberde son güne gelindi. Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı yarın (Cuma) saat 09.00’da İhracatçılar Birliği Hizmet Binası’nda yapılacak. Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 11:55

Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı yapılacak. Denizli ihracatçıları için büyük kolaylıklar ve avantajlar sağlayacak olan Eximbank’ın Denizli Şubesi, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında faaliyet gösterecek.

Cuma günü saat 09.00’da yapılacak olan açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da katılacak.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Sayın Süleyman Kocasert, Türk Eximbank’ın Denizli İrtibat Bürosu’nun Denizli Şubesi’ne çevrilmesinin ihracatçılar için çok büyük fırsat olduğunu belirterek, “Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ından sonra ihracatçısına en çok destek sağlayan 2. Eximbank konumunda. Eximbank’ın ilimizde şubeleşiyor olması şüphesiz ki, ihracatçılarımızın finansmana daha çabuk ve daha kolay erişimini sağlayacak. Denizli, Türkiye ihracatının en önemli aktörlerinden birisi konumunda ve yıllık ihracatımız 3 milyar dolara ulaşmış durumda. Denizli ihracatçısının, yeni imkanlarla birlikte ülkemiz ihracatına katkısını daha ileri boyutlara taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı