REKLAMI GEÇ

İşadamı Ali Koç’un ‘Atatürk rozeti’ hediyesini yakasından çıkarmıyor

İşadamı Ali Koç’un ‘Atatürk rozeti’ hediyesini yakasından çıkarmıyor

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’in 13 yaşındaki oğlu Sait Batuhan Kocasert, işadamı Ali Koç’un 1 yıl önce hediye ettiği Fenerbahçe bayraklı Atatürk rozetini yakasından çıkarmıyor. Sait Batuhan, “Ben bu rozeti yakamdan, Atatürk sevgisini gönlümden asla çıkarmam” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2017 Cumartesi, 11:53

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in TED Koleji 7.sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki oğlu Sait Batuhan Kocasert, 1 yıl önce işadamı Ali Koç’un hediye ettiği anlamlı rozeti yakasından çıkarmıyor.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili, 1907 Fenerbahçe Derneği’nin başkanı ve Fenerbahçe’nin eski yönetim kurulu üyesi  olan ülkemizin tanınmış işadamlarından Ali Koç, 1 yıl önce üzerinde Atatürk ve Fenerbahçe bayrağının bulunduğu rozeti Sait Batuhan Kocasert’e armağan etti. Rozeti verirken de, “Atatürk Fenerbahçeli değildi, ancak her Fenerbahçeli Atatürkçü olmak zorunda” dedi.

“ATATÜRK’Ü BİZ YAŞATACAĞIZ”
13 yaşında olmasına rağmen, olgun davranışları ve konuşmasıyla dikkat çeken Sait Batuhan Kocasert, “Sadece yakamıza taktığımız rozetle değil, bu vatan için yapacaklarımızla Atatürk’ü bizler yaşatacağız. Çünkü, Ata’mız bu ülkeyi öncelikle çocuklara emanet etti” dedi.

Atatürk’e dünyanın hayran olduğunu, kendisinin de Atatürk’e büyük bir hayranlık duyup, onun hakkında çıkan kitapları okuduğunu söyleyen Kocasert, “Atatürk’ü anlamak için okuyorum, araştırıyorum. Bize ulus bilincini kazandırmış, millet olmanın ne olduğunu öğretmiş. Hayatımızın sonuna kadar gönlümdeki Atatürk sevgisi var olacak, rozeti de yakamda hiç eksik olmayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı