REKLAMI GEÇ

Denizli Platformu’nda Kocasert dönemi

Denizli Platformu’nda Kocasert dönemi

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili, görevini Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’e devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 15:37

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

İldeki 21 meslek odası ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla kentin sorunlarının belirlenerek çözümü için lobi çalışmaları yapmak amacıyla kurulan Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu’nda görev devir teslimi yapıldı.

Platformun bir yıldır Dönem Sözcüsü olarak görev yapan İbrahim Tefenlili, görevini Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’e devretti. Denizli Ticaret Borsası’nda düzenlenen törene platforma üye meslek odası ve derneklerin başkanları katıldı. Bir yıldır Dönüm Sözlüğü’nü yürüten Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, bir yılda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tefenlili, platform olarak ekonomi kurmaylarına Denizli’nin çözüm bekleyen sorunlarını düzenledikleri toplantılarla aktardıklarını, asgari ücretin artırılmasıyla ilgili görüşlerini ilettiklerini söyledi. Sorunların çözümü için Ankara’da bakanlıklar ve bürokratlarla sık sık görüşmeler yaptıklarını, çözümün takipçisi olduklarını kaydeden Tefenlili, “Denizli’nin belirlenen sorunlarının çözümü için platformumuz çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Dönem Sözcülüğü görevini İbrahim Tefenlili’den devralan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ise Denizli’deki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde kentin sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı