REKLAMI GEÇ

DENİB 5. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması finali gerçekleştirildi

DENİB 5. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması finali gerçekleştirildi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından beşincisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın final gecesi unutulmaz anlara sahne oldu. Özge Ulusoy, Ebru Öztürk, Irmak Atuk, Şebnem Schaefer gibi tanınmış isimler podyuma çıktı, yarışmacıların tasarladıkları kıyafetleri sundu. Uzun maratonun galipleri de ödüllerine kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2017 Cumartesi, 10:47

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda finalistlerin hazırladığı kıyafetleri podyuma ünlü mankenler taşıdı.

Moda dünyasının yakından tanıdığı Özge Ulusoy, Ebru Öztürk, Irmak Atuk, Şebnem Schaefer gibi podyumun ünlü isimleri Pamukkale Collossae Thermal Otel’de düzenlenen defilede davetlilere adeta görsel bir şölen sundu.

Gecenin sunumunu ünlü isim Oylum Talu yaptı. Yerel ve ulusal basının da ilgi gösterdiği final gecesini izleyenler arasında Milletvekilleri Şahin Tin ve Kazım Arslan, TİM Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, tekstil sektörünün tanınmış isimleri, işadamları ve modayı yakından takip eden isimler de yer aldı.

Rönesans Ajans-Akif Örük organizasyonunda düzenlenen yarışmada, 10 finalist arasında dereceye giren 4 tasarımcı, yarışmanın jüri üyeleri üniversite ve özel sektör moda tasarım dünyasının ünlü isimlerinden oluştu.

Jüri heyetinde Yeditepe Üniversitesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Kemal Can, yurtiçi ve yurtdışında isim yapmış ünlü moda tasarımcılarından Erol Albayrak, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Tanjü Babacan, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi, Moda Yazarı Ümit Temurçin, Diva Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pakize Sükan, Vouge Dergisi Blogger Barış Çakmakçı ve DENİB Tasarım Komitesi Başkan Vekili İsa Dal’da yer aldı. Yarışmanın Creative Direktörlüğünü ise Gül Ağış yaptı.

Final gecesinde yarışmanın galibi ve 10 bin TL ödülün sahibi genç tasarımcı Necla Candan Tulga oldu. Tulga’ya temsili ödül çekini AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin takdim etti.

7 bin TL ödüllü ikinciliği Emre Pakel kazanırken, ödülünü CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’dan aldı. Yarışmada 3.’lük Ayfer Öztürk’te kaldı, Jüri Özel Ödülü ise Hatice Kübra Çiçek’e verildi.

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB ailesi olarak böyle önemli bir yarışmanın 5.’sini düzenliyor olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Kocasert, “Yine ilk günkü heyecanımızla tasarım yarışmamızı tamamladık. DENİB Ev ve Plaj Giyimi Yarışması ile kentimize, hazır giyim sektörüne ve tasarım dünyasına farklı bir renk getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı