REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, İsrail’de

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, İsrail’de

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye ile İsrail arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için 120 kişilik heyetle İsrail’e gitti. Heyette, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert de bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2017 Perşembe, 16:45

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen İsrail Ticaret Heyeti 120 kişilik bir katılımla Tel-Aviv’e gitti.

TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in de katıldığı heyette çeşitli kurum kuruluş ve birlikler ile gıda, çelik, otomotiv, kimyevi maddeler, tekstil ve hazır giyim sektörlerinden Türkiye’nin önde gelen firmaları yer aldı.

Program kapsamında gerçekleştirilen ikili görüşmelere ek olarak İsrail’in önemli teknoloji ve inovasyon merkezlerine ziyaretler de yer aldı.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, birbirine çok benzeyen ülkeler olan Türkiye ve İsrail’ in ticari ilişkilerinin artık normalleşmeye vardığını belirtirken; TC Tel Aviv Büyükelçisi Mustafa Ökem ve İsrail Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı Ohet Cohe de konuşmalarında ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

DENİB Başkanı ve TİM Başkan Vekili Kocasert,“Türkiye ve İsrail arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi açısından verimli görüşmeler yaptık. İkili görüşmeler de çok olumlu geçti. Bu ziyaretin yakın gelecekte önemli getirilerinin olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı