REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ İHRACATÇILAR TİMAKADEMİ İLE TANIŞIYOR

DENİZLİLİ İHRACATÇILAR TİMAKADEMİ İLE TANIŞIYOR

Devlet politikası haline gelen “2023 yılında, 500 milyar dolar ihracat hedefinin” mimarı olan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ihracatçı firmaların strateji, vizyon ve hedeflerini kurgulamaları için başlattığı ‘TİMAKADEMİ2023’ çalışmalarının Şehirler turuna Denizli ile devam ediliyor. Etkinliğe TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ve PAGASUS Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 10:58

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), tüm altyapı çalışmalarını tamamladığı ve bir devlet politikası haline gelen ‘2023 yılında, 500 milyar dolar ihracat’ hedefine ulaşmak için her anlamda çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda, firmaların strateji, vizyon ve hedeflerini kurgulamaları amacıyla hayata geçirilen “TİMAKADEMİ 2023” projesi, İstanbul’un ardından 10 Anadolu kentinde ihracatçılara yol göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda Denizlili ihracatçılar 17 Şubat’ta TİMAKADEMİ ile buluşacak.
Türkiye’nin 2023 hedefinin sadece politika yapıcıların takip ettiği bir masa başı projesi olmadığına, şirketlere de katmadeğer sunan, ciddi ekonomik geri dönüşler sağlayan ve bir stratejik plan olduğuna inanan TİM, projenin Ana Çözüm Ortakları HSBC Türkiye ve VODAFONE Türkiye’nin yanı sıra katkı sağlayan diğer Çözüm Ortakları; Güler Dinamik (gümrük çözüm ortağı), Finansal Kurumlar Birliği (faktoring hizmetleri çözüm ortağı), Bahçeşehir Üniversitesi (eğitim çözüm ortağı), medya çözüm ortakları Global Connection, Turkish Time Dergisi ve Dünya Gazetesi ile birlikte Denizli’de olacak.

17 Şubat 2015 Salı günü kentte Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB)’nin destekleri ile gerçekleştirilecek etkinliğin, firmaların 2023 için kendi planlarını kurgulamaları için kılavuz olacağı bildirildi. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’in yanı sıra, VODAFONE Türkiye Kurumsal Çözümler Direktörü Cenk Alper, HSBC Türkiye Ticari Bankacılık Grup Başkanı Burak Zeylan’ın konuşma yapacağı etkinlikte, Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Tabalu, 2023 İhracat Stratejisi Genel Vizyonu ve Denizli Değerlendirmesini, Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölgesi Müdür Yardımcısı Dr. Yasemin Görüm, 2023 ihracat stratejisi kapsamında Denizlili firmaların yararlanabileceği devlet desteklerini ve son dönemde değişen tebliğlerin neler olduğunu anlatacaklar.

SABANCI’DAN MARKALAŞMA DERSİ
Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, markalaşmada bir başarı hikayesi olarak Pegasus’un markalaşma sürecini katılımcılara aktaracak. Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım da, bakanlığı temsilen etkinliğe katılacak. 

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) destekleri ile düzenlenen TİMAKADEMİ semineri Dedeman Park Otel Konferans Salonu’nda saat 14:30’da başlayacak.

TİMAKADEMİ 2015 YILINDA NE YAPACAK?
‘TİMAKADEMİ’ Türkiye’nin ‘2023 yılı, 500 Milyar Dolar İhracat Hedefini’ gerçekleştirebilmesi için, firmaların kendi bünyelerinde stratejilerini nasıl yürütmeleri gerektiğini, strateji kapsamında yeni hedef pazarların neler olduğunu, bu pazarlara nasıl girileceğini, bu süreçte firmalara sağlanan devlet yardımlarının neler olduğunu en çok ihracat yapan 10 ilde anlatacak. Tüm bu konular toplantılarda ihracat yapan veya yapmayı düşünen şirketlerin yönetim kurulu başkanlarına, genel müdürlerine ve ihracat müdürlerine, anlatılacak. TİMAKADEMİ2023, uzun vadede Türkiye’nin en etkin Eğitim ve Bilgi Platformu olmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı