REKLAMI GEÇ

Hedef pazar İtalya tanıtılacak

Hedef pazar İtalya tanıtılacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM), ihracatçı firmaların hedef pazarlarını çok daha yakından tanımaları için başlattığı ‘TİMAKADEMİ2023’HEDEF PAZAR Toplantıları Denizli’de devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2017 Cumartesi, 13:51

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM), tarafından oluşturulan TİMAKADEMİ, bu yıl Ekonomi Bakanlığı’nın liderliğinde yürütülen “TurkeyDiscoverthePotential” kampanyası kapsamında toplantılarına ihracattan en çok pay alan şehirler arasında yer alan Denizli’de devam ediyor. Denizli’nin hedef pazarı olan İtalya’yı, Denizlili sanayici ve ihracatçılara daha yakından tanıtmak amacı ile düzenlenecek toplantı 15 Şubat’ta Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

DENİB’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantının moderatörlüğünü ünlü Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin gerçekleştirecek. Denizli Hedef Pazar İtalya Toplantısınınilk panelinde, TİM Genel Sekreteri Dr. H. Bader Arslan, İtalya Pazarının Stratejik Analizini ve Pazara Giriş fırsatlarını aktarırken, Ekonomi Bakanlığı Milano Önceki Ticaret Ataşesi M. Burak Yılmaz, İtalya ile İş Yaparken Pratik Öneriler ve Fırsatları başlıklı sunumunu katılımcılar ile paylaşacak. Dünyaca ünlü Endüstriyel Tasarımcı NiloGioachhini İtalya’da Tasarım ile Kazanmak ve Yer Almak başlıklı sunumlarını, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) Başkanı ve Design Turkey İcra Kurulu Üyesi Sertaç Ersayın’da Tasarım ile Rekabet ve Tasarım İle Kazanmak başlıklı bir sunum gerçekleştirecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı