REKLAMI GEÇ

İhracatın yıldızları ödüllendirilecek

İhracatın yıldızları ödüllendirilecek

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üyesi 79 firma, yaptıkları ihracatlar ve ekonomiye kazandırdıkları güç nedeniyle ödüllendiriliyor. 2016-2017 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni, 31 Mart Cumartesi günü saat: 16.00’da gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2018 Cuma, 14:28

DENİB, ihracatın yıldızlarını ödüllendirmeye hazırlanıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı tören 31 Mart Cumartesi günü Saat: 16.00’da Dedeman park Otel’de gerçekleştirilecek.

İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde en fazla ihracat gerçekleştiren üye firmalara ödül vereceklerini belirten TİM Başkan Vekili, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, törende geçmiş yıllarda olduğu gibi DENİB üzerinden en fazla ihracat gerçekleştiren Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren imalatçı-ihracatçı firmalara da ödül verileceğini söyledi.

Kocasert, “Yaklaşık 200 ülkeye yıllık 3 milyar dolar üzerinde ihracat yapan, tüm olumsuzluklara rağmen ihracatını arttırmayı başaran ihracatçılarımızı motive etmek, ihracatçılarımızın Türk ekonomisine, istihdamına, büyümesine verdiği katkının kamuoyunda daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz geleneksel hale gelen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni ile ödüllendireceğiz” dedi.

Törene, DENİB üyelerinin yanı sıra diğer ihracatçı birliklerinin başkan ve üyeleri, Denizli protokolü, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı