REKLAMI GEÇ

Kocasert: Sponsorluklar tanıtıma büyük katkı sağladı

Kocasert: Sponsorluklar tanıtıma büyük katkı sağladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Süleyman Kocasert, uluslararası arenada gerçekleştirdikleri sponsorlukların Türk havlusunun tanıtımı için büyük katkı sağladığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2018 Salı, 10:31

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Kocasert, yazılı açıklamasında, dünyanın en büyük ev tekstili fuarı konumunda olan ve 9-12 Ocak arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Heimtekstil Fuarı’nda 3 bine yakın katılımcının stant açtığını ve fuarı yaklaşık 70 bin kişinin ziyaret ettiğini kaydetti.

Fuara Denizli’den 65 stantla katılım sağlandığına işaret eden Kocasert, “2018 yılının trendlerinin belirlendiği, dünyanın çeşitli yerlerinden profesyonel alıcıların, tasarımcıların, stilistlerin, öğrencilerin ve basın mensuplarının da yer aldığı fuarda havlu, bornoz, nevresim, perde, döşemelik kumaş, duvar kağıdı, yatak örtüsü gibi ev tekstili ürünlerinin yanı sıra teknoloji ürünleri ve makineler de sergilendi. DENİB geride kalan iki senenin ardından, bu sene üçüncü kez “Turkish Towels” markasıyla Heimtekstil Fuarı’na katılım sağladı. Denizli firmalarının yer aldığı holdeki “Turkish Towels” standı yoğun ilgi gördü” dedi.

Kocasert, çeşitli spor müsabakalarında “Turkish Towels” markasının sponsorluğunun tüm dünyada ilgi çektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

“Son yıllarda markalaşma çalışmalarımızı hızlandırdık ve bu sene 3. kez Heimtekstil Fuarı’nda Turkish Towels markamızla yerimizi aldık. Görüyoruz ki uluslararası arenada gerçekleştirdiğimiz sponsorluklar Türk havlusunun tanıtımı için büyük katkı sağlıyor. Özellikle basketbol ve tenis maçlarında yaptığımız tanıtımların olumlu geri bildirimlerine, dünyanın en büyük ve en prestijli fuarlarından biri olan Heimtekstil’de yakından şahit olmak bizi son derece sevindirdi.”

Fuarın Denizlili katılımcılar için de iyi geçtiğini rahatlıkla ifade edebileceğini belirten Kocasert, “2018’in, ihracat adına oldukça pozitif geçen 2017 yılından daha verimli olacağını sıklıkla ifade ediyorduk. Heimtekstil’in katılımcılarımız adına iyi geçmesi 2018 yılı ihracatı için ipucu niteliğinde oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı