REKLAMI GEÇ

Turkish Towels’ın bu seferki durağı Çin

Turkish Towels’ın bu seferki durağı Çin

Türk havlusu kalitesi ve özgünlüğü ile uluslararası profesyonel alıcıların ilgisini çekmeye, dünyanın dört bir yanında tanınmaya devam ediyor. Türk havlusu rüzgarı bir kez de Çin’de esti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2018 Perşembe, 18:22

Her yıl mayıs ve kasım aylarında olmak üzere, yılda iki defa Çin’in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Kanton Fuarı başladı. 5 Mayıs’a kadar devam edecek fuara Denizli’den 20 firma katıldı.

Küresel alıcıların buluşma noktası haline gelen fuarda üye firmalar sektör temsilcileri ile görüşme fırsatı buldu.

Kanton Fuarı, Çin’in bilinen en eski ve en kapsamlı fuarı olarak adlandırılıyor. Son yıllarda gerek artan refah düzeyi gerekse hızlanan ekonomisiyle adeta cazibe merkezi haline gelen Çin’de, Türk havlusunun bilinirliği her geçen sene biraz daha artıyor.

KANTON FUARI’NDAN DENİB’E ÖDÜL
Bu yıl 123.sü düzenlenen Kanton/Çin İthalat ve İhracat Fuarı’nda; fuar katılımcısı Denizli firmaları adına Denizli İhracatçılar Birliği’ne, “123. Kanton Fuarı Uluslararası Pavyonu- Mükemmel İş Ortakları Ödülü” verildi.

Ödülü Denizli İhracatçılar Birliği adına teslim alan Neşe Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arif Şensöz, her yıl katıldıkları Kanton Fuarı’nın ev tekstili sektörü ihracatı için oldukça önem taşıdığını belirterek, Turkish Towels markasıyla Türk havlusunun da Çinli ve Avrupalı alıcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı