REKLAMI GEÇ

Demiryolları heyeti OSB’de ulaşım istasyonu için incelemelerde bulundu

Demiryolları heyeti OSB’de ulaşım istasyonu için incelemelerde bulundu

Organize Sanayi Bölgesi, ulaşım maliyetlerini minimum seviye indirmek amacı ile bölgeye yakın alanda yükleme-boşaltma istasyonu kurmayı planlandığı belirtildi. Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü’nden gelen heyet ile birlikte bir inceleme yapılırken, projenin yürürlüğe girmesi kararı alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2017 Perşembe, 13:47

Organize Sanayi Bölgesi ve yakın çevresinde bulunan sanayi kuruluşlarının gerek yurt içi, gerekse ithalat-ihracat ve transit taşımalarda ulaşım maliyetlerini minimum seviyeye indirmek amacıyla bölgeye bitişik alan içerisinde bir yükleme-boşaltma istasyonu kurularak İzmir-Alsancak Limanı’na götürülmesi planlandığı belirtildi.

İncelenmesi istenen bölgeye, TCDD Genel Müdürlüğü’nden Demiryolları 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, 7. Bölge Lojistik Müdürü Murat Selet, TCDD Genel Müdürlüğü’nden Modernizasyon Dairesi Üst Yapı Şube Müdürü Gökhan Tacim, 7. Bölge Modernizasyon Servis Müdürü Yusuf Tetik, 7. Bölge Modernizasyon Servis Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, 74. Demiryolu Bakım Müdürü Murat Taşbaş, Harita Mühendisi Yunus Emre Öncül, 3. Bölge Yol Bakım Şefi Özgür Çekiç ve 3. Bölge Lojistik Şefi Ercan Başer ile birlikte 9 kişilik bir heyet gönderildi.

İncelemelerin ardından heyet, yapılacak olan istasyonun alanını belirlediğini ve projenin belirlenen alan üzerinden devam ettirilmesine karar verdiği açıklamalarında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83