REKLAMI GEÇ

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan OSB’ye destek

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan OSB’ye destek

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Teknokent’in gelişimi ile OSB Semt Polikliniği, Organize Sanayi Böygesi Heyeti’nin Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaretinde ele alındı. Rektör Bağ, hem Teknokent’in 2. fazının kurulması, hem de PAÜ OSB Semt Polikliniği’nin daha etkin faaliyet göstermesi için destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2017 Perşembe, 12:53

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret ederek, üniversite-sanayi işbirliği ile ilgili detaylı görüşmeler yaptı.

Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde yer alan PAÜ OSB Semt Polikliniği’ndeki branşların çalışma saatlerinin artırılması, Acil Servis ile Laboratuvar bölümünün tekrar hizmete açılması konuları ele alındı.

ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ
Uzun süredir gündemde olan ve zaman zaman üniversite-sanayi işbirliği kapsamında birlikte hareket eden Organize Sanayi Bölgesi ve üniversitenin sadece teorik değil, uygulamaların yapıldığı Teknokent 2. fazının nerede kurulması gerektiği de görüşüldü. Teknokent 2. fazının Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulması konusunun her iki kurumun gündemine alınarak, yeniden çalışmalara başlanması konusunda mutabakata varıldı.

Teknokent konusunda açıklama yapan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, “Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi 2023 yılına 500 milyar dolarlık ihracat hedeflerine ulaşılabilmemiz için üniversite-sanayi işbirliği çok önemli. Bu konuda üniversite ile birlikte yeni adımlar atacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83