REKLAMI GEÇ

Karma OSB’ye geçiş için çalışmalara hız verildi

Karma OSB’ye geçiş için çalışmalara hız verildi

Vali Ahmet Altıparmak, OSB Müteşebbis Heyet Toplantısında, Deri İhtisas OSB’nin cazip hale getirilmesi ve aynı arıtma tesisini kullanabilen işletmelerle birleştirilerek ‘Karma OSB’ye geçişin hızlandırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2017 Perşembe, 10:07

Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Altıparmak, Deri İhtisas OSB’nin cazip hale getirilmesini ve aynı arıtma tesisini kullanabilen işletmelerle birleştirilerek, “Karma OSB”ye en kısa sürede geçilmesi talimatını verdi.

Toplantıya Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, heyet üyeleri ve yatırımcılar da katıldı.

Toplantı, 2016 yılında Deri İhtisas OSB’de yapılan ve 2017 yılında yapılacak olan projelerin sunum eşliğinde katılımcılara aktarılmasıyla başladı. Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, 75 parsel sayısının bulunduğu OSB’de 17 adet arsanın tahsisli olduğunu, 58 adedinin ise boş olduğunu söyleyerek, yüzde 30’luk bir doluluk oranına sahip olunduğunu belirtti.

BÖLGE CAZİP HALE GETİRİLMELİ
Deri İhtisas OSB’nin konum olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Mermer OSB ve Lojistik Merkezi’ne yakın olduğuna dikkat çeken Vali Ahmet Altıparmak, Deri İhtisas OSB’nin; hazır ve faaliyette olan altyapısı ve arıtma tesisi ile avantajlı bir konumda olduğunu vurguladı. Karma OSB’ye geçiş yolunda aynı arıtmaya hitap eden boya sanayi, kimya sanayi ve mezbahane sektörlerinin buraya çekilebileceğini kaydeden Vali Altıparmak, gelen işletmelerle boş olan fabrika alanlarının değerlendirilebileceğini söyledi. Karma OSB’ye geçiş için çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bunun için bölgenin cazip hale getirilmesi ve iyi tanıtılmasının da önemli olduğunu vurguladı.
Daha sonra gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83