REKLAMI GEÇ

OSB Genel Kurulu toplandı

OSB Genel Kurulu toplandı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün 16. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda kalifiye eleman sorunun aşılması için yapılması gerekenler tartışıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2017 Salı, 13:55

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Cafer Pektaş’ın gözetiminde 76 sanayicinin 16. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın açılış konuşması ile başladı.

Divan Başkanlığı’nı Süleyman İlgeri, üyeliklerini de Selim Yaymanoğlu ve Yüksel Arpacı’nın yaptığı genel kurulda, OSB’nin 2016 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu ve yeminli mali müşavir raporları, bilanço, gelir-gider hesapları tablosu, 2017 yılı tahmini bütçesi, yönetim aidatları, hizmet bedelleri ile 2017 yılı çalışma raporu programı görüşülerek oylandı.

Ardından, gündem gereği Makine Mühendisi Ahmet Taş’ın yetkilendirilmiş OSB Bölge Müdürü olarak atanması onaylandı.

Bölgedeki 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili görüşme maddesinde söz alan Eğitim Komisyonu Başkanı Fehamettin Taşkaya, OSB’de kalifiye ve eğitecek eleman bulunamadığını söyledi. Okuldaki atölyelerin OSB tarafından yenilendiğini ve mevcut laboratuvarların da yeniliğe ihtiyaç duyduğunu anlatan Taşkaya, bazı prosedürlerin aşılması gerektiğini kaydetti.

Selahattin Yaprak ise okulun yatılı olmasının ve öğrencilerin barınması için yurt yapılmasının yararlı olacağını ifade etti. Belediye otobüs seferlerinin OSB’ye kadar gelmesi gerektiğini anlatan Yaprak, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile temaslarda bulunulmasını istedi.

Genel Kurulun sonunda sanayicilere seslenen Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, başkanlığı döneminde yaptığı ve yapacağı her türlü çalışmada şeffaflığı ilke edindiklerini belirtti.

Uslu, “Uzun zamandan beri OSB Yönetim Kurulu olarak görev yapıyoruz. 21 yıllık bu zaman dilimi içerisinde sanayicilerimiz bize büyük destek verdiler. Sanayicilerimizin bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83