REKLAMI GEÇ

DGC Yönetimi OSB’yi ziyaret etti

DGC Yönetimi OSB’yi ziyaret etti

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetimi, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2017 Pazar, 09:20

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş, bir süre önce genel kurul toplantılarını gerçekleştiren Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri; İskender Doğan, Tahir Aygün, Mesut Güler Ve Bahadır Kelci’yi kabul etti. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, ziyarette yaptığı konuşmada basın camiasını bir adım daha yukarı taşımak için çalışacaklarını belirterek, “Genç ve tecrübeli arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir ekip oluşturduk. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da Denizli Organize Sanayi Bölgesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte uyum içinde çalışacağımızı düşünüyoruz” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren OSB Müdürü Ahmet Taş ise, gazetecilerin millete doğru haber ulaştırma konusunda gece gündüz çalıştığını belirterek, “Basın mensuplarımız gündemi yakalayıp halkımızı doğru bilgilendirme konusunda gayret sarf ediyorlar. Sizlerin bu güzel işleri yapmanız konusunda dün olduğu gibi bugün de yanınızda olacağız. Ben sizlere gönülden başarılar diliyorum. ”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83