REKLAMI GEÇ

OSB’de gündem güneş panelleri

OSB’de gündem güneş panelleri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde çatı üzeri güneş enerjisi santralleri kurulumu anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 09:49

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Prime Enerji işbirliği ile düzenlenen, “Çatı Üzeri Güneş Enerjisi Santralleri Kurulumu” konulu bilgilendirme toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Seminer öncesi katılımcılara seslenen Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Sanayicilerimizi her konuda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Enerji konusunda dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla sanayicilerimizin fabrika çatı sistemleri üzerine güneş enerjisinden elektrik üretimi yapmalarını destekliyoruz. Bu konuda projeleri olan firmalara da gerekli kolaylıkları sağlayacağız” dedi.

Prime Enerji Off-Grid Projeler Koordinatörü İbrahim Karadeniz ve İş Geliştirme Müdürü Özge Erdoğan tarafından verilen eğitimde, çatı üzeri güneş enerjisinin uygulanmasında öz tüketim modeli, fotovoltaik paneller, güneş enerjisi konusunda temel ve uygulamalı araştırma ve geliştirmenin özendirilmesi, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaştırılması konularında ayrıntılı bilgiler verdi.

Prime Enerji İş Geliştirme Müdürü Özge Erdoğan, “Ülkemizde son yıllarda hızla Artan Güneş Enerjisi Santralleri, saha kurulumlarından sonra Endüstriyel çatı üzeri öztüketim modeli ile devam ediyor. Fabrika çatılarını enerji santrallerine dönüştürerek aynı yerde üretim ve tüketim yapan kendi enerjisini kendi üreten bağımsız tesisler için çalışıyoruz. Tesisleriniz için fark yaratmanız ve tahmin edilebilir fiyatlarla elektrik enerjinizi kullanabilmeniz için bizi her zaman arayabilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83