REKLAMI GEÇ

OSB’de kamu-üniversite-sanayi işbirliği

OSB’de kamu-üniversite-sanayi işbirliği

Denizli OSB Bölge Müdürlüğü tarafından Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında, firmalara yönelik proje ve teşvikler hakkında bilgi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2017 Pazartesi, 12:28

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşen toplantıya Sanayi İl Müdürü Sefa Gökalp, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Necip Atar, KOSGEB Müdürü M. Oğuz Kılınç, TSE Belgelendirme Müdürü Ahmet Aslan, GEKA Koordinatörü Ayşe Esin Başkan ve firma yetkilileri katıldı.

Eğitimler ile ilgili bilgi veren Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, ”Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ) kapsamında teşvikleri ve destekleri, OSB’deki Gökhan Tekstil, Tan Tekstil, Özgür Tekstil, Erteks Kadife, Oğuzlar Tekstil, Altınbaşak Tekstil ve Neşe Tekstil firmalarımızın yetkili kişilerine anlatıldı. Bu toplantıdan sonra bu işletmeler KUSİ komisyonu tarafından yerinde ziyaret edilecek. Bu şekilde Organize Sanayi Bölgemizdeki tüm işletmeleri bilgilendirerek bu teşviklerden faydalanmasını sağlayacağız. OSB Yönetim Kurulumuz, Bölgemizdeki işletmelerin her türlü teşvik, hibe ve krediler konusunda bilgilendirilmesini çok önemsemektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83