REKLAMI GEÇ

Taş, 2018 projelerini kaleme aldı

Taş, 2018 projelerini kaleme aldı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde 2018 yılı için hedeflenen projeleri ve yapılacak çalışmaları Bölge Müdürü Ahmet Taş anlattı. Yeni yılda üreticinin işini kolaylaştıracak çok önemli adımlar atılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2018 Cumartesi, 18:23

Denizlili tekstilciler Almanya’da yapılan ev tekstili fuarı Heimtextil’e gözünü çevirmişken, Denizli’de bir gazetenin fuarı ele alan özel ekinde Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş önemli bir yazı kaleme aldı.

Kentin dünyaya açılan penceresi olarak Denizli OSB’yi gösteren Bölge Müdürü Taş yazısında bu yıl için düşündükleri proje ve çalışmaları da paylaştı.

Yazısında bölgedeki imar planında yüzde elli olan yapılaşma oranının yönetmelikte belirtildiği yüzde 70 oranına çıktığını hatırlatan Bölge Müdürü Taş sanayicinin kronik sorunu olan kalifiye ara eleman konusunda da yaptıkları çalışmalara değindi.
Bu yıl içinde Denizli Organize Sanayi Bölgesi içinde ‘Mesleki Eğitim Merkezi’ kurmayı planladıklarını kaleme alan Taş, Meslek Lisesi’nin de özelleştirilmesi için çalışma başlatacaklarını kaydetti.

GÜMRÜK KOLAYLIĞI
Büyük çoğunluğu ihracaat gerçekleştiren OSB bünyesindeki üreticilerin gümrük işlemlerini kolaylaştıracak Gümrük Antrepo Projesi’ni yıl içinde tamamlayacaklarını da kaydeden Taş yazısında; ” Sanayicilerimizin nakliye ve taşıma ücretlerini düşürmek amacı ile Demiryolu Lojistik Merkezi’nin bölgemize kurulması için Devlet Demiryolları ile protokol yapılmıştır. Projenin yapımına başlanmış ve 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır” dedi.

ÜSTÜN NİTELİKTE DÜŞÜK MALİYETTE İMALAT
Bölgedeki yoğun araç trafiğini rahatlatmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, yeni yılda iki kısmı birbirinden ayıran dörtyolda köprülü kavşak yapılmasını beklediklerini kaydetti. Taş Denizli’ye seslendiği yazısını, “Hedefimiz, Denizli OSB olarak tüm altyapı ihtiyaçlarını tamamlamış, üstün niteliklerde, düşük maliyetlerle imalat yapabilen, rekabet gücü gelişmiş, ortak hareket becerisi edinmiş, üniversite sanayi işbirliğinden kurumsal olarak yararlanabilme bilgi ve becerisine erişmiş, üretim teknolojilerinde dünyayı izleyebilen daha rekabetçi bir sanayi bölgesi olmaktır” diyerek bitirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83