REKLAMI GEÇ

TAŞ: YERİNDE GÜMRÜKLEME ÇOK ÖNEMLİ

TAŞ: YERİNDE GÜMRÜKLEME ÇOK ÖNEMLİ

Dünya Gümrük Günü nedeniyle Denizli OSB bünyesindeki gümrük müdürlüğü yetkilileri Bölge Müdürü Ahmet Taş’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2018 Pazartesi, 09:52

Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında, Denizli Organize Sanayi Bölgesi sınırları içinde yer alan Denizli Gümrük Müdürlüğü’nde görevli yetkililer Bölge Müdürü Ahmet Taş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Gümrük Müdürü Mehmet Şensoy, Gümrük Müdür Yardımcısı Hayati Demir, Gümrük Memurları Seçil Özmen ve Mine Çikir ile Teknisyen Mustafa Yıldırım katıldı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denizli OSB’deki firmaların büyük bölümünün yurt dışına ürün verdiğini hatırlatan Taş, “Denizli’nin bir sanayi kenti olmasından dolayı Bölgemizden yurt dışına çok sayıda ihracat yapan firmamızın özellikle ürünlerini pazarlamalarının kolay olması ve dünyada ürünlerini kolay bir şekilde satabilmeleri bakımından yerinde gümrükleme çok önemli. ‘Dünya Gümrük Günü’ vesilesiyle Bölgemizdeki Gümrük Müdürlüğü çalışanlarımızın gününü kutluyorum” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83