REKLAMI GEÇ

Erdoğan’dan duayen iş adamlarına vefa

Erdoğan’dan duayen iş adamlarına vefa

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, geçmiş dönemlerde Denizli Ticaret Odası’na hizmet vermiş, Denizli’de uzun yıllar ticari hayatın içinde yer almış iş adamlarını ziyaret etti. Erdoğan, “Kentimizin geçmişine ve ticari hayatına yön vermiş büyüklerimize vefa göstermek, bizim için değerli olduklarını göstermek istedik. Onlar bizim en değerli hazinelerimiz. Büyüklerimize ziyaretlerimiz sürecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 13:53

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’nin ticari hayatına imzasını atmış, iz bırakmış iş adamlarını ziyaret etti. İlk olarak 81 yaşındaki Mimar Ahmet Yüksel Kaşıkçı ile evinde bir araya gelen Başkan Erdoğan’a, Denizli Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin de eşlik etti.

Erdoğan’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Kaşıkçı, “Denizli Ticaret Odasında 28 yıl meclis üyeliği yaptım. 1981-1995 yılları arasında Meclis Başkanı olarak görev yaptım. Denizlispor, 1. Sanayi Sitesi, 2. Sanayi Sitesi, Organize Sanayi Bölgesi, Pamukkale Üniversitesinin kurulmasında emeğimiz geçti. Denizli’nin şehirleşmesinde ve gelişmesinde rol aldığım gibi bir dönem de siyaset içinde yer aldım. Bizler artık görevleri bıraktık, sizlerin çalışmalarınızı takip ediyorum. Odamız ve Denizli’miz için örnek çalışmalara imza attığınızı görmek bizleri onurlandırıyor” dedi.

Daha sonra hayırsever kimliği ile de bilinen 87 yaşındaki Musa Kazım Manasır ziyaret edildi. Denizli Ticaret Odası Meclisi’nde 11 yıl görev alan ve 1984-1992 döneminde Meclis Başkan yardımcılığı görevini yürüten Manasır, “Ticari hayatımızın yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda sorumluluk üstlenerek Denizli’de bazı sivil toplum kuruluşlarında görevler aldım. Bizler ilimiz için rehberlik yaptık ve artık bayrağı sizlere devrettik. Denizli Ticaret Odasında göreve geldiğiniz günden bu yana aktif çalışmalar yürüttüğünüzü gözlemliyorum. Bu sebeple sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Erdoğan, ardından 72 yaşındaki Mustafa Mesut Aygören ile işyerinde görüştü. Aygören, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Denizli’nin gelişmişliğine Denizli Ticaret Odasının katkısı büyüktür. Ben de Odada meclis üyeliği, yönetim kurulu üyeliği, yönetim kurulu başkan vekilliği ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptım. Göreve başladığınızdan bu yana ilimiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamak için var gücünüzle hizmet veriyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Erdoğan, son olarak Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun babası, ticari hayatın duayenlerinden 79 yaşındaki Celal Memişoğlu’nu işyerinde ziyaret etti. Memişoğlu, Başkan Erdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini iletirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ERDOĞAN: ONLAR BİZİM EN DEĞERLİ HAZİNELERİMİZ
Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası’na hizmet vermiş, kentin ticari hayatına yön vermiş duayen iş adamlarının kentin hazinesi olduklarını belirterek, “Üyelerimizin ve Denizli’ye hizmet vermiş değerli büyüklerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Ziyaretlerimizde hem tecrübelerinden istifade ediyoruz hem de onlara bizim için değerli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Ticari hayat, kazanç, mal mülk ve servet gibi şeyler gelip geçici. Herkes hayatının bir döneminde çok büyük ve güçlü şirketlerin sahibi olabilir. Talihsizlikler yaşayıp işini de kaybedebilir. Bütün bunlar sona erdikten sonra insanı hatırlanır yapan hizmetleridir. Biz büyüklerimize Denizlimize ve odamıza katkılarından dolayı vefa göstermek amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bizim için halen ve her zaman değerli olduklarını ifade ediyoruz. Gönüllerinde bir nebze olsun sıcaklık sağlayabiliyorsak, yüzlerinde bir tebessüme yol açabiliyorsak ne mutlu bizlere… Büyüklerimize ziyaretlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretlerin sonunda Başkan Erdoğan, Kaşıkçı, Manasır, Aygören ve Memişoğlu’na ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90