REKLAMI GEÇ

DTO üyeleri ile PAÜ öğrencileri, İstanbul’da

DTO üyeleri ile PAÜ öğrencileri, İstanbul’da

Denizli’de inşaat sektörü işverenlerinin de aralarında bulunduğu 100 kişilik DTO heyeti İstanbul’daki yapı fuarı Turkeybuild’de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2018 Cumartesi, 10:08

Bu yıl 41’ncisi gerçekleştirilen Yapı Fuarı Turkeybuild’in konukları arasında Denizli’den 100 kişiyik Ticaret Odası heyeti de vardı. DTO üyelerinden inşaat sektöründe faaliyet gösteren isimlerin ağırlıkta olduğu heyette Pamukkale Üniversitesi öğrencileri de yer aldı. Denizli ekibi fuarda incelemelerde bulundu.

Denizli Ticaret Odası’nın kalabalık meslek gruplarından biri olan inşaat sektörü temsilcileri açısından büyük öneme sahip fuar, sektördeki yeniliklerin takip edilip ticari faaliyetlere kazandırılması bakımından büyük önem taşıyor.

FUARI, 90.000 KİŞİNİN GEZMESİ BEKLENİYOR
Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından 90’ın üzerinde ünlü mimar, endüstri uzmanı ile liderleri aynı çatı altında toplayan organizasyon, Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı. 1.000’e yakın firmanın, yeni ve yenilikçi hizmetleri ile ürünlerini, 90.000’i aşkın ziyaretçisiyle buluşturuyor. Fuarda ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 50 ülkeden 150 satın alma yetkilisini katılımcılarla biraraya getiren Yurtdışı Alım Heyetleri İkili İş Görüşmeleri var.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZİ, YENİLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ”
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, emeğin ve ürünün kazanca dönüşmesi için her fırsatı değerlendirdiklerini, fuarların da bu anlamda önemli bir imkân sağladığını söyledi. Son 1 yılda yüzlerce DTO üyesini yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara götürerek, rakipleriyle rekabet edebilir şekilde kendilerini donatabilecekleri bilgi ve fırsatı yakalamalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Erdoğan, “Üyelerimiz arasında, sektöründe öncü kuruluşlar da var. İstiyoruz ki; hangi çapta olursa olsunlar her zaman ve her koşulda diğer ülke ve şehirlerdeki rakipleriyle rekabet edebilecek durumdaki konumlarını korusunlar. Onların bu sayede kaydedeceği aşama, hem sektörlerini hem de yan iş kollarını daha iyi duruma getirecektir. Yeniliği ve değişimi takip edemezseniz, geride kalırsınız! Biz de fırsat buldukça, işte bu handikabı ortadan kaldırmak için iş ve zamanları uygun olanüyelerimizin bu tür organizasyonlara katılmasına öncülük ediyoruz. Öte yandan, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin de bu tür aktivitelerde yer alması, onların ufkunu açacak ve daha başarılı kılacaktır.” dedi.

HEYET, DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Denizli Heyetindeki katılımcılar, tanınan imkân ve gösterilen ilgiden dolayı DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile ekibine teşekkür etti. Denizli’den Kordon Mobilya, FatihFerfoje ile Pamukkale Boya ve SirmersanMermer’in stant açtığı41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, 70’i aşkın ulusal ve uluslararası konuşmacı, 30’un üzeri farklı oturum düzenledi. İnovasyonun yanı sıra enerji,malzeme, gayrimenkul, teknoloji, tasarım, planlama ve ekonomi konularında yapı sektörüne dair ilham verici 40’ın üzerinde konu, sektörün hem kamu hem de özeldeki karar verici konumundaki isimleriyle ele alındı.

PAÜ ÖĞRENCİLERİ DE DTO SAYESİNDE TEKNİK GEZİYE KATILDI
Teknik geziye, DTO sayesinde PAÜMimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri de katıldı. Farklı kesimlerden meraklı ve ilgililerin yer aldığı 41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yenilikçi ürün ve çözümler sunan malzeme üreticilerinden teknik seminerler ile canlı sunumların yanında mimar konferanslarıyla daulusal ve uluslararası profesyonelleri katılımcılarla buluşturarak dinleyicilerine farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90