REKLAMI GEÇ

DTO Başkanı Erdoğan, Meslek Komiteleri ile bir araya geldi

DTO Başkanı Erdoğan, Meslek Komiteleri ile bir araya geldi

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 7 meslek komitesi üyeleriyle bir araya geldi. Mesleki sorunların çözümünde meslek komitelerinin önemine değinen Başkan Erdoğan, “Bize görevi üyeler verir ve üyelerden talimat alırız. Üyelerimizin sıkıntılarına çözüm üretmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 10:44

Denizli Ticaret Odası’nda mesleki sorunların, komiteler düzeyinde görüşülerek değerlendirilmesi ve uygulanabilir çözümler geliştirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İkamet Amaçlı Konut İnşaatı kapsayan 3. Meslek Grubu, Demir-Metal, Filmaşin Bakır, Enerji Kabloları, Makine Üretimi-Montajı ve Ticareti, Atık Toplama-Depolama-Bertaraf Faaliyetlerini kapsayan 8. Meslek Grubu, Konut ve İşyeri Yapı Kooperatifleri ile Gayrimenkul Tasarım faaliyetlerini kapsayan 13. Meslek Grubu, Her Türlü İnşaat Malzemelerini kapsayan 14. Meslek Grubu, Mobilya İmalatı, Satışı, Kereste ve Orman Ürünleri İmalatı ve Satışı, Dekorasyon Faaliyetlerini kapsayan 23. Meslek Grubu, Mimarlık, Mühendislik, Plan-Proje Hazırlama Faaliyetlerini kapsayan 29. Meslek Grubu ve İkamet Amaçlı Olmayan Binaların İnşaatı, Hafriyat, Kazı-Kırım-Yıkım, Bina ve Diğer İnşaat Projelerine ilişkin her türlü Tesisat ve Montaj İşleri, Isıtma-soğutma-İklimlendirme sistemleri Tesisi, Asansör ve Yürüyen Merdiven Kurulum Faaliyetlerini kapsayan 30. Meslek Grubuna mensup üyelerle bir araya geldi. Toplantıda, sektörlerin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

ERDOĞAN SORUNLARI DİNLEDİ
Toplantı dolayısıyla Başkan Erdoğan’a teşekkür eden komite üyeleri, genel olarak şu sorun ve talepleri dile getirdi: “Özellikle imalatçılar olarak, enerji ve nakliye maliyetlerinde sıkıntı yaşıyoruz. Dünya ile rekabet edebilir düzeye gelmek için maliyetlerimizin düşürülmesine ihtiyaç duyuyoruz. Teknik eleman bulmada problemeler var, bununla ile ilgili detaylı çalışma yapılması gerekmektedir. Kentsel dönüşüm şu andaki uygulaması itibariyle yapısal dönüşüm oldu. Ada bazlı projelerle kentsel dönüşüme geçilmelidir. İnşaat malzemesi satıcılarını şehir dışında bir alanda site haline dönüştürmeliyiz. Böylece şehir içindeki trafik yoğunluğu azalmış olur ve müşteriler rahatlıkla alışverişini yapabilir hale gelir.”

ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZDEN TALİMAT ALIRIZ”
Varoluş sebeplerinin üyeler olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, “Bize görevi üyeler verir ve üyelerden talimat alırız. Onların gösterdiği istikamette yürürüz. Her zaman üyelerimiz için çalışıyoruz. Üyelerimizin sıkıntılarına çözüm üretmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Sorunların tespiti noktasında da meslek komitelerimize önemli görevler düşmektedir” dedi.

Komitelerle istişare ederek, sektörlerin karşılaştığı problemleri ele aldıklarını vurgulayan Erdoğan, “Ekip olarak ne kadar birlikte olursak proje üretirsek o kadar güçlü oluruz. Bu sebeple sonuç odaklı çalışmalıyız. Yaşanılan sıkıntıları çözüm öneriyle birlikte rapor halinde ilgili makamlara iletip, takipçisi olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90