REKLAMI GEÇ

DTO Başkanı Erdoğan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

DTO Başkanı Erdoğan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden ve yanındayız mesajı veren Erdoğan, DTO’nun çalışmalarını anlattı, özellikle nefes kredisi hakkında bilgi verdi. Erdoğan, “100 milyon liralık nefes kredisi üyelerimizi bekliyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2018 Salı, 16:30

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkanlık makamındaki ziyarette konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni dönem için başarılar dileyerek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. Denizlililer’in girişimci ruhunun ön planda olmaya devam ettiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, Denizli’nin ekonomik gücünü her zaman hissettirdiğini ve Türkiye için neredeyse durmaksızın üretmeye devam ettiğini söyledi. Denizli’nin en büyük özelliğinin “birliktelik” olduğunu da vurgulayan Hisarcıklıoğlu, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyelerinin bir arada kendilerini ziyarete gelmesinin de bu birlik ve beraberliğin bir delili olduğunu dile getirdi.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “TOBB’UN HEP DESTEĞİNİ GÖRDÜK”
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan da ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “Geçmiş dönemde tüm çalışmalarımızı TOBB ile beraber yaptık. Denizli’de yapmış olduğumuz sektör bazlı faaliyetlerimizde, Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Bey’in destekleriyle çok ciddi çalışmalar yürüttük. Bizlerden aldığı konuları hükümete taşıdı. O konuların sonuçlanmasında da Sayın Hisarcıklıoğlu’nun çok ciddi destek ve katkısı vardır. 60’a yakın meclis üyemizle, Denizli Ticaret Odası heyeti olarak Sayın Başkanımızın yanında olduğumuzu göstermek için ziyaretine geldik. Ticaret Odası ve Denizli esnafları adına, kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ERDOĞAN: “GİRİŞİMCİLER YETİŞTİRİYORUZ”
Denizli Ticaret Odası olarak girişimci olmak isteyenler ile farklı sektörlerin ihtiyaçlarına göre eğitimler düzenlediklerini de dile getiren Erdoğan, “Şu an %65’i bayan olmak üzere 2000’e yakın girişimcimizin, eğitimlerini tamamladık. 200’ün üzerinde girişimcimiz, Denizli’de yeni işletmeler kurarak hem kendisi iş sahibi oldu hem de istihdama katkı sağladı. Bu da inşallah hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacaktır. Bunun yanında, yine ısı, ses ve su yalıtımı ile kaynakçılık eğitimleri de düzenledik” diye konuştu.

ERDOĞAN: “100 MİLYON TL’LİK NEFES KREDİSİ ÜYELERİMİZİ BEKLİYOR”
TOBB’un nefes kredisinin Türkiye’deki esnafa ciddi bir nefes aldırdığını da dile getiren DTO Başkanı Erdoğan, “Bu anlamda da esnafımızın karşısına çıktığımızda, elimizin güçlü olduğu projelerin en başında Nefes Kredisi geliyor. Biz de TOBB’un ve Denizli Ticaret Odası’nın sağladığı katkıyla, 2017 yılında 1000’e yakın esnafımıza kredi kullandırdık. Şu anda ki hedefimiz ise 100 milyon liranın üzerinde bir krediyi kullandırmak” dedi.

EKONOMİ BAKANI BAŞDANIŞMANI YÜKSEL’İ DE ZİYARET ETTİLER
DTO Heyeti, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Ekonomi Bakanı Başdanışmanı Mehmet Yüksel’i de ziyaret etti. Yüksel, ziyaret dolayısıyla DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile meclis üyelerine teşekkür etti. Bu arada, Proje Bazlı Yatırım Teşvik Sistemi’nin önemli olduğunu, sistemin hem istihdama hem de ekonomiye ciddi katkılar sağlayacağını söyledi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİLİLER OLARAK, BAKANIMIZLA GURUR DUYDUK”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin önderliğinde hazırlanan Proje Bazlı Yatırım Teşvik Sistemi’nin kendilerini gururlandırdığını söyleyen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Kendisi bir Denizlili olan Sayın Bakanımızın hazırladığı ve ülkemize sunduğu bu sistem, bizleri mutlu etti. Sayın Bakanımız, törende yeni sistem hakkında bilgi verirken büyük keyif aldık. Ekonomi Bakanlığı’nın önemini biliyoruz. Denizli’den herhangi bir bakanlık veya kurumlarda işi olanlar, hemşerilerimize özel Denizli Masası’na ulaşıyor ve buradaki arkadaşlarımız kendileriyle ilgileniyor. Öte yandan, Türk Eximbank ülke genelinde ihracatçıya katkısı yüzde 25 iken, Denizli’ye yüzde 40’ın üzerinde kredi aktardı. 12 genel müdürümüz, Denizli’de 150’nin üzerinde firmayı ziyaret ederek teşvik, yatırım, Eximbank, ihracat ve ithalat ile ilgili konularda bilgilendirmelerde bulundu. Bunlar hep, Sayın Bakanımızın Denizli’ye gösterdiği özel ilgiden dolayı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90