REKLAMI GEÇ

Erdoğan; “Dijital dönüşüme hazır olmalıyız”

Erdoğan; “Dijital dönüşüme hazır olmalıyız”

DTO, ‘E-Ticaret, E-İhracat ve Dijital Dönüşüm Eğitimleri’ başladı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Bu eğitimi alanların her biri için iş hayatlarında kazanca dönüştürebilecekleri yeni bir kapı daha açıldı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2018 Perşembe, 11:49

Denizli Ticaret Odası (DTO), ‘E-Ticaret, E-İhracat ve Dijital Dönüşüm Eğitimleri’ başlattı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, e-ticaretle alışverişin her geçen gün daha fazla tercih edilir hale geldiğini belirterek, “İşletmelerimizin dijital dönüşüme daha hızlı adapte olmaları amacıyla, ufuklarını açacak organizasyonlar yapamaya devam edeceğiz. Böylelikle onları, çağın gereklerini yerine getirebilecek yetkinliğe ulaştıracağız” dedi.

E-Ticaret, E-İhracat ve Dijital Dönüşüm Eğitimleri’nin ilki, DTO’da yapıldı. E-ticaret Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Birkan Babakol, 3GEN Teknoloji A.Ş. CTO’su Engin Özgen, Eticaret Merkezi A.Ş. COO’su Cenk Özses, Eticaret Merkezi A.Ş. Direktör’ü Mehmet Erdemi, Eticaret Merkezi A.Ş. Direktör’ü Yetkin Şekeroğlu ve Lembod CEO’su Aykut Duman tarafından verilen eğitimde, pazar yerleri, ödeme ve tahsilat sistemleri, lojistik ve kargo, devlet destekleri ve teşvikleri, yazılım ve entegrasyon süreçleri ile tanıtım ve dijital pazarlama konuları ele alındı.

SERTİFİKALAR SÖZKESEN’DEN
Güncel ve yaşanmış tecrübelerin aktarıldığı eğitim öncesinde, DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, katılımcılarla bir araya geldi. Eğitimin verimli geçmesi temennisinde bulunan Sözkesen, “Bugün, müşteri beklentileri, geleneksel pazar kavramını yeniden tanımlamış ve yeni pazarların oluşmasına ortam hazırlamıştır. Bilgi teknolojilerindeki hızlı gelişmenin etkisiyle son dönemde tüm dünyada öne çıkan e-ticaret, ülkemizde de hayatın her alanına girdi. Yeni pazarlara girmek, hızlı bir şekilde uyum göstermek ve rekabet etmekte, e-ticaret iş alemine büyük kolaylık sağlayacak” diye konuştu.

Sözkesen, 18 saat süren 2 günlük eğitimin sonunda, katılımcılara sertifikalarını da dağıttı.

“DİJİTAL DÖNÜŞÜME HAZIR OLMALIYIZ!”
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, e-ticaretin etki ve öneminin hızla arttığını hatırlattı. E-ticaretle pazar payı ve müşteri ağının genişlediğini de ifade eden Başkan Erdoğan, “Bu eğitimi alanların her biri için iş hayatlarında kazanca dönüştürebilecekleri yeni bir kapı daha açıldı. Geleneksel ticaretimizin yanına mutlaka elektronik ticareti de eklemeliyiz. Türkiye’miz, dijital dönüşüm yolculuğuna girdi. DTO olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana eğitimi önemsiyoruz. Eğitimden faydalanan firmamız, henüz ihracat yapamıyorsa da bu sayede başlayacaktır. Üyelerimiz, bu tür eğitimlerle pazar payımızı arttırarak, ekonomimize daha fazla katkı sağlayacaktır” dedi

Yorumlar

Zeki YILDIZ   -  Bağlantı 2 Ağustos 2018, 12:33

Digital dönüşüm yapma ithal digital cihazlarla olacaksa olmasın. Yerli imkanlarla olmayan dönüşüm, dışa bağımlılık gelişim değildir. Bize katkı sağlamıyor. Sadece sisteme uymak için para harcıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90