REKLAMI GEÇ

“Hayalimdeki İş İnsanı” Resim ve Kompozisyon Yarışması başlıyor

“Hayalimdeki İş İnsanı” Resim ve Kompozisyon Yarışması başlıyor

Denizli Ticaret Odası ile Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği, İlkokuldan üniversiteye kadar farklı kademelerdeki öğrencileri kapsayacak resim ve kompozisyon yarışması için hazırlıklar tamamlandı. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilecek yarışma için gerekli protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2019 Perşembe, 10:55

Denizli Ticaret Odası (DTO) ile Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği, (AYSİAD) Denizli’de bir ilk için iş birliğine gitti. DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve AYSİAD Başkanı Mahmut Çatlık, öğrencilerin iş insanlarına bakış açılarını görmek, hayal güçlerini irdelemek ve gelecekte seçecekleri meslekleri ile eğilimlerini belirlemek amacıyla, Türkiye’de bu alanda gerçekleştirilecek en büyük çalışmaya imza attı. İlkokuldan üniversiteye kadar farklı kademelerdeki öğrencileri kapsayacak resim ve kompozisyon yarışması için hazırlıklar tamamlandı. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilecek yarışma için gerekli protokol imzalandı.

“ESERLERİ MERAKLA BEKLİYORUZ”
Ticaret Odası hizmet binasındaki protokol imza törenine, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve AYSİAD Başkanı Mahmut Çatlık ile AYSİAD Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ünal Erdoğan katıldı. AYSİAD Başkanı Mahmut Çatlık, imzaların atılmasının ardından yarışmalarının büyük ilgi görmesini beklediklerini belirterek, “Okullardan gelecek eserleri merakla bekliyor ve tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Denizli Ticaret Odası ile önemli bir iş birliğine imza attık. Oda Başkanımız Uğur Erdoğan ile yönetimine ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZ”
Eğitimi, göreve geldikleri günden bu yana olmazsa olmaz önceliklerinden biri olarak gördüklerini vurgulayan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, yetenekli öğrencilerin ve onlarda emeği olan öğretmenlerinin tespit edilip ödüllendirilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Erdoğan, “İnsanımızı, geleceğe hazırlayacak her türlü çaba, bizim için servet değerindedir. Özellikle, çocuklarımız ile gençlerimizin meslek edinmelerine yönelik çabalar ve yeteneklerinin keşfedilip işlenmesi, bunların zamanla topluma faydalı işler ve projelere dönüştürülmesi, bizim için çok önemli! Bize, böyle bir iş birliği teklifiyle gelinince büyük mutluluk duyduk ve hemen kolları sıvadık. Bugün attığımız imzalarla, bir süredir üzerinde çalıştığımız projemizi, kamuoyuna da açmış olduk. Katkı koyan herkese teşekkür ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE ÖĞRETMENLERİ KATILABİLECEK
Denizli Ticaret Odası ile Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilecek ve öğrenci ile öğretmenlerini kapsayan yarışmada, ilkokul 1,2,3 ve 4’üncü sınıflar resim dalında; ortaokul ve lise öğrencileri ise resim ile kompozisyon dallarında yarışacak.

TÖREN TARİHİ 19 MAYIS 2019
Yarışmaya son başvuru tarihi, 30 Nisan 2019. Katılımcılar, müracaatlarını derneğin internet adresi www.aysiad.com.tr’den yapabilecek ve şartnamedeki adrese veya AYSİAD’a elden teslim edecekler. Mayıs ayının 1 ile 15’i arasında, kabul edilen eserlerin değerlendirilmesi yapılacak. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü olan 19 Mayıs 2019’da da, Denizli Ticaret Odası’nda düzenlenecek törende, dereceye giren öğrenciler ile danışman öğretmenleri ödüllendirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90