REKLAMI GEÇ

ITMA’DA DENİZLİ KONUŞULDU

ITMA’DA DENİZLİ KONUŞULDU

İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda (ITMA) Denizli konuşuldu. Tekstil ve konfeksiyon makineleri sanayinin olimpiyatı olarak adlandırılan organizasyona katılmak üzere özel uçakla İtalya’ya giden Denizlili tekstilciler, sektörleriyle ilgili araştırma ve inceleme yapma fırsatını yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 12:03

Denizlili 150 tekstilci, Denizli Ticaret Odası (DTO) il Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin (DETGİS) öncülüğünde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı’nın (KOSGEB) sağladığı yüzde 50 destekle, 4 yılda bir düzenlenen ve bu yıl Milano’da gerçekleştirilen ITMA Fuarı’na katıldı.

12-19 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Denizli’den 2 firmanın da stant açtığı fuarda, DTO’yu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özkan Haybat, Ali Önal ile Ramazan Çelikkol temsil etti.

denizli-dto-itma-donus-ic

ÖZER: TEKNOLOJİ TAKİBİNİ ÖNEMSİYORUZ
Organizasyon ile ilgili açıklama yapan DTO Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Ticaret Odası ve DETGİS üyelerinin fuarda yeni teknolojileri yakından takip etmeleri, araştırma, inceleme ve işlerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla Denizli’den direk uçak kaldırdıklarını söyledi.

Birçok organizasyonda olduğu gibi KOSGEB’in yüzde 50 desteğiyle ITMA Fuarı’nda Denizlili firmalara kolaylık sağladıklarını anlatan Özer, “KOSGEB’in yurt dışı gezisine öncülük etmesi işadamları için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Yurt dışı mecralarda yeni pazar arayışlarına ek olarak yeni teknoloji ve ürünlerin takibinin yapılmasını önemsiyoruz ve destekliyoruz. Üyelerimizin yeni teknolojileri ilimize kazandırması, yeni müşterilerle tanışarak ticarete başlamaları, ekonomiye katkı olarak geri dönmektedir. Bizlere yurtdışı fuar ve iş gezisi desteğini esirgemeyen KOSGEB’e çok teşekkür ediyoruz” dedi

denizli-dto-itma-donus-ic-1

SARIKAYA: FUAR DENİZLİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ
Fuarın Denizli için çok önemli olduğunu vurgulayan DTO Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, ise, “Denizli’den 150 kişilik heyetimiz ile ITMA Fuarı’nda incelemeler yaptık. Denizli’den özel uçak organizasyonu tertip edilmesi, fuarda stand açan, araştırma ve inceleme yapan tekstil sektörü temsilcilerimiz için çok önemliydi. Burada iki firmamızın Denizli’yi temsil ettiğini gördük ve bu bizleri gururlandırdı” diye konuştu.

denizli-dto-itma-donus-ic-3

DAL: DTO İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
DETGİS Başkanı İsa Dal da, 4 yılda bir düzenlen ITMA Fuarı’na DTO ile birlikte organizasyon düzenlemelerinin önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek, şunları kaydetti:
“DTO ile yaptığımız iş birliği sonucunda da sektörde önemli bir ihtiyacı karşıladığımızı düşünüyoruz. Denizli sanayicileri fuarda, büyük gururla Denizli’den direk uçak ile gelindiğini her fırsatta ifade ettiler. Başarıyla gerçekleşen ve memnuniyetin en üst seviyede gerçekleştiği bu organizasyonda, emeği geçen DTO ve DETGİS yönetim kurulu üyelerine derin şükranlarımı sunarım. Önümüzdeki dönemlerde yine ihtiyaç duyulan organizasyonlarda DTO ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90