REKLAMI GEÇ

Yeterlilik belgelerini Erdoğan’dan aldılar

Yeterlilik belgelerini Erdoğan’dan aldılar

Denizli Ticaret Odası’nın TOBB MEYBEM A.Ş. ile birlikte yürüttüğü eğitimi tamamlayıp ilgili sınavda başarı sağlayan üyeleri, 2’nci El Araç Alım Satım Mesleki Yeterlilik Belgeleri’ni, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2018 Perşembe, 12:44

Denizli Ticaret Odası’nın hizmet binasında düzenlenen törene, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Üyesi Yakup Öğütcen, DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) A.Ş.’nin düzenlediği eğitimi tamamlayıp ilgili sınavında başarılı olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan 2’nci el araç alım satımıyla uğraşan DTO üyeleri katıldı.

“BİZLER, SİZLER İÇİN VARIZ”
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Mesleki Yeterlilik Belgesi alacak üyelerini kutladı. Başkan Erdoğan, “Bizler, sizler için varız. Her zaman sizlerin emrinizdeyiz. Herhangi bir sıkıntı ya da problem olduğu zaman da buradayız. Sizler varsanız, Ticaret Odası ile yönetimi, meclisi ve başkanı da var. Sizlerle, tüm sektörlerimizle ilişkilerimizi en iyi ve en verimli şekilde yürütmek için buradayız. Gece gündüz demeden elimizden ne geliyorsa yaparız. Ticaret Odası’nın var oluş sebebi sizlersiniz. Bunu, göreve geldiğimizden beri her ortamda ve fırsatta belirtiyorum. Sektörlerinizle ilgili herhangi bir konu olduğunda ilgili meslek komitemiz olarak sizlerle de bunu ele alıp net bir şekilde üzerinde dururuz. Ticaret odamızın toplantı salonları da sizlere her zaman açık. Sizlerden gelebilecek her türlü öneri veya varsa problemlerinizi her zaman dinleyip çözmeye hazırız” dedi.

“EĞİTİM, GELİŞMENİN ANAHTARIDIR”
Denizli Ticaret Odası’nın hafta içi her gün 150 ila 200 arasında vatandaşa eğitim verdiğini de hatırlatan DTO Başkanı Erdoğan, “Bu eğitimler arasında moda ve tasarım, uzman kaynakçılık, su, ışık ve ses yalıtımının yanı sıra robotik kodlama ve girişimcilik var. Girişimcilik Eğitimlerinde, Türkiye’de ilk sıradayız. Geçen yıl girişimcilik eğitimimizi tamamlayan 2000’e yakın vatandaşımıza sertifikalarını verdik. Mezunlardan yaklaşık %11’i, kendi iş yerini kurdu. Bu da Denizli’miz açısından çok önemli. Denizli’miz, girişimci ve atılımcı bir şehir. Bu anlamda da sizden herhangi bir talep gelirse Denizli içinden veya dışından getirebileceğimiz eğitmenler ve öğretmenlerle veya üniversiteden uzmanlarla, sektörünüzle ilgili her türlü organizasyona açığız. Bize göre, eğitim gelişimin anahtarı! Bu eğitimlerin şöyle bir faydası da var; Kosgeb ve İşkur ile birlikte gerçekleştiriyoruz… Kosgeb’in uygun gördüğü projede 50.000 TL’ye kadar hibe, 100.000 TL de faizsiz kredi imkânı var. Yakında TKDK da dahil tüm kamu kurum ve kuruluşların sağlamış olduğu hibe, proje, teşvik gibi fırsatlarını, tek tek duyuracağız. Mesela, ‘Önümüzdeki ay Tarım Bakanlığı’nın yatırımları ile ilgili projelerini anlatacağız veya hangi sektörlere teşvikler veriliyor bunları anlatacağız’ diyeceğiz. Tekstille, ihracatla ya da fuar organizasyonları ile ilgili eğitimleri daha da farklılaştırıp artıracağız. Sektörünüzün içinde olmasam da yakından takip ediyorum. Denizli’mizde meslektaşınız olan çok sayıda üyemiz var. Gayet iyi bir noktadasınız. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyduğumu söylemek isterim. Ve hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALMAK ZORUNLU
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, törenin sonunda 2’nci el araç alım satımı yapan 133 üyesine Mesleki Yeterlilik Belgelerini dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

 

dto-baskani

Uğur ERDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Meclis

Salih SARIKAYA

Meclis Başkanı

İletişim Bilgileri

Yönetim Kurulu Başkanı 295 00 10
Meclis Başkanlığı 296 00 15
Genel Sekreter 295 00 20
Genel Sekreter Yardımcıları 295 00 21 295 00 22
Personel ve Yazı İşleri Müdürlüğü 295 00 24
Ticaret Sicil Müdürlüğü 295 00 30
Hesap İşleri Müdürlüğü 295 00 40
Oda Sicil Müdürlüğü 295 00 45
Araştırma Geliştirme Müdürlüğü 295 00 50
Dış Ticaret 296 00 55
Basın ve Halkla İlişkiler 295 00 70 295 00 71
Kurumsal İletişim ve Organizasyon 295 00 75
Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC-EGE) 295 00 80
Bilgi İşlem 295 00 95
Santral Telefon 295 00 00
Faks 295 00 90