REKLAMI GEÇ

15 bin havlu bedava dağıtılacak

15 bin havlu bedava dağıtılacak

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan 6 Mart Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak ve oluşturulan kortej yürüyüşünde 15 bin havlu dağıtılacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 3 Mart 2015 Salı, 11:46

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan 6 Mart Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü ile ilgili bilgilendirme toplantısı Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapıldı. Toplantıya DETGİS Başkanı İsa Dal, GEKA Tekstil Mühendisliği Uzmanı İrfan Sezgin ve DETGİS yönetimi katıldı. Etkinlikler 6 Mart Cuma günü başlayacak ve 7 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Cuma günü başlayacak olan etkinlikte uzmanlar tarafından tekstil sektörünün gelişimine yönelik konferans ve paneller gerçekleştirilecek. Toplantılarda tekstil sektörünün dünü, bugünü ve yarını, tasarımın ve tasarımcının hazır giyimdeki rolü, sektörün oryantasyonu ve birlikte hareket etme kültürü, Türkiye 2023 ihracaat hedeflerinde sektörün yapması gerekenler ve ev tekstilinin geleceği konuları ele alınacak.

RENKLİ YÜRÜYÜŞ CUMARTESİ
6 Mart Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü Kortej Yürüyüşü, 7 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da Bayramyeri’nde başlayacak, Delikliçınar Meydan’ında sona erecek. Korteje katılanlar bornozlarla yürüyüş yapacak ve yürüyüş de 15 bin ücretsiz havlu dağıtılacak. Ayrıca çeşitli gösteriler de etkinliğe renk katacak.
Kortej yürüyüşüne tüm Denizlilileri davet eden Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı İsa Dal, “Dünya havlu ismini Türkiye’den duydu. Havlu ve tekstil üretiminde ilk sıralardaki iller arasındayız. Denizli’yi tüm dünyaya tanıtmak için etkinlikleri oluşturuyoruz ve bunun için gayret ediyoruz. Cumartesi günü yapacağımız yürüyüşümüze tüm Denizli halkını davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı