REKLAMI GEÇ

250 gram ekmek 1 lira olacak

250 gram ekmek 1 lira olacak

Fırıncılar talep etti, bağlı bulundukları oda Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne taşıdı. Talep kabul görürse, 80 kuruşa satılan emeğin fiyatı 1 lira olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2015 Perşembe, 15:19

Fırıncılar, ekmeğe zam yapmaya hazırlanıyor. Temel gıda maddeleri arasında en çok tüketilen ekmeğe 15 ay sonra zam yolda. Girdi maliyetlerindeki artışı gerekçe gösteren fırıncı esnafı, bağlı bulunduğu odadan zam istedi. Denizli Fırıncılar Odası da, üyelerinin talebini Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne iletti.

KARADABAN: 2014 MAYIS’TAN BERİ FİYAT AYNI
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, ekmek fiyatının geçen yıl mayıs ayından bu yana değişmediğini belirterek, “En son fiyat artışı 15 ay önce oldu. Mayıs 2014’ten bu yana 250 gram ekmek 80 kuruştan satılıyor. Geçen sürede başta un olmak üzere üretimde kullandığımız her şeyin fiyatı arttı. Maliyet artışlarını karşılayamaz haldeyiz. O nedenle üyelerimiz zam talebinde bulundu” dedi.

HENÜZ KARAR ÇIKMADI
Üyelerinin talebini götürdükleri Denizli Esnaf Odaları Birliği’nden henüz karar çıkmadığını söyleyen Karadaban, “Karar ne zaman çıkar?” sorusuna “Bilmiyorum, bekliyoruz” yanıtını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı