REKLAMI GEÇ

51 kişi daha iş sahibi oldu

51 kişi daha iş sahibi oldu

Denizli Belediyesi ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında işçi çalıştırmaya devam ediyor. Çeşitli işlerde çalışacak 51 vasıfsız işçi için, noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2010 Cumartesi, 17:10

Türkiye İş Kurumu’nun (İŞ-KUR) Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, Denizli Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak 51 kişilik geçici kadro için kura çekimi yapıldı. Proje sayesinde geçici süreyle de olsa 51 kişi daha iş sahibi oldu.

Proje kapsamında, Denizli Belediyesi ile İŞ-KUR İl Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma gereği, çeşitli işlerde çalıştırılmak üzere geçici süreyle 51 kişi alındı. Denizli Belediyesi’nin, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İŞKUR tarafından denetlenecek 3 projede 4 aylığına 51 vasıfsız işçi alımı için, noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan seçmelere, daha önce belediye tarafından duyurusu yapılan şartları taşıyan işçi adayları katıldı. Denizli Belediyesi Etüt Proje Müdürü Pınar Gülmez Ağırbaş, belediyenin İŞKUR’a sunduğu projeler hakkında bilgi vererek, işe alınacak adaylarda ne tür özellikler arandığı konusunda adayları aydınlattı. Adaylar ise öğrenmek istediklerini sorarak bilgi sahibi oldu. Ardından mezarlıkların bakım ve temizlik işi için 15 kişi, çevre düzenleme ve ot temizliği için 20 kişi ve 1. bölge yeşil alanlarda bakım, temizlik ve peyzaj işi içinse 16 kişi noter huzurunda çekilen kura sonunda belirlendi. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 51 vasıfsız işçi 4 ay süreyle Denizli Belediyesi bünyesinde söz konusu işlerde çalışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı