REKLAMI GEÇ

ADM EDAŞ’a sürdürülebilirlik ödülü

ADM EDAŞ’a sürdürülebilirlik ödülü

Aydın, Denizli ve Muğla’nın elektrik dağıtımını gerçekleştiren ADM Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen İşletme 2023 Zirvesi kapsamında, “Leylekler Ölmesin” projesi ile “sürdürülebilirlük ödülü” kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 14:10

İşletme 2023 Zirvesi katılan ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. 2009 yılından bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi olan Leylekler Ölmesin ile altıncı yılında dördüncü ödülünü aldı. Zirve kapsamında sürdürülebilirlik ödülüne layık görülen proje katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ağı (CSR Europe) Yönetim Kurulu Başkanı Celia Moore ödül törenindeki konuşmasında, Türkiye’de gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmalarını yakından izlediğini söyledi.

Celia Moore’un konuşmasının ardından ADM Elektik Dağıtım Şirketi, Ford Otosan, Friterm, HSBC, Türk Hava Yolları, Vikoby, Panasonic, Yapı Kredi, Beyoğlu Belediyesi ve İETT’nin kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ödülleri verildi.

adm_edas_leylekler_olmesin_odulu-ic

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. adına ödülünü alan Kalite ve Kurumsal İletişim Müdürü Elvan Yazıcı, 6 yıldır aralıksız devam eden projede dördüncü ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

YAZICI: ÖDÜL ALMAK MUTLU ETTİ
Projenin 2013 yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından tüm ülkede uygulanması amacıyla diğer elektrik dağıtım şirketlerine örnek gösterildiğini anımsatan Yazıcı, “Sosyal girişimci bir şirket kimliği ile birçok alanda kurumsal sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor, projelerimizde toplumsal ve çevresel fayda yaratmak için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Kurumsal çevre politikamızın bir ürünü olan proje kapsamında her yıl kritik bölgelerde elektrik nakil hatlarında yalıtım çalışmaları yapıyor, elektrik direkleri üzerine leylekler için yuva yapmaya elverişli özel yaşam platformları yerleştiriyoruz. 2009 yılından bu yana devam ettiğimiz projemizle sürdürülebilirlik kategorisinde ödül almak bizi ayrıca mutlu etti”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı