REKLAMI GEÇ

Altın patlayacak

Altın patlayacak

Yaklaşan seçimler öncesi yatırım yapma düşüncesi olan vatandaşlara önerilerde bulunan Denizli’nin önde gelen kuyumcularından Savaş Tetik, altın fiyatlarında ciddi artış beklediklerini kaydetti

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

Yaklaşan erken seçim tarihi nedeniyle, elindeki nakit parayı değerlendirmek için farklı yatırım metotları arayışına giren vatandaşlar, yatırım alanlarından biri olan altına da yönelmeye başladı.

Bu alanda yatırım yapanların ciddi kazanç elde edeceğini iddia eden Safir Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Tetik, seçim döneminde altının ciddi oranlarda artış gösterebileceğini söyledi.

Tetik, “Her seçim döneminde vatandaşlar elindeki birikimlerini farklı yatırım alanlarında değerlendirmeye gidiyor. Yaklaşan genel seçim öncesinde de durum tıpkı daha önceki seçimlerde olduğu gibi. Bu doğrultuda yatırım yapmayı planlayanların en azından bir kısım bütçesini altına yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü altın Dünya’nın her yerinde değerli olan ve sürekli artış gösteren bir madendir. Bu bakımdan genel seçimlerde altının ciddi oranlarda artış göstermesini bekliyoruz” dedi.

‘DEVLET, İHRACATÇIYA ÖNEM VERMELİ’

Altın yatırımı önerilerinin yanı sıra Türkiye ekonomisi ve buna bağlı yerel ekonomi hakkında da görüşlerini açıklayan Tetik, esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini kaydetti. Tetik: “Ekonomimiz oldukça sıkışmış bir durumda. Tekstilde kurun düşük olması, ihracatçıyı sıkıntıya sokmakta. Bunun neticesinde esnafta sıkıntıya girmekte. Çünkü ihracatçının durumu iyi olursa, çalışanında durumu düzeliyor ve dolayısıyla esnafında nakit para sıkıntısı kayboluyor. Dolayısıyla devletimizin bu duruma en kısa zamanda bir çözüm yolu bulması gerekmekte” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı