REKLAMI GEÇ

Altına yatırım için doğru zaman

Altına yatırım için doğru zaman

Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, son dönemde fiyatı düşen altına yatırım için uygun zaman olduğunu söyledi. Yıldırım, altının yakın zamanda tekrar yükselişe geçmesinin beklendiğini belirtti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2014 Cuma, 14:27

Bir dönem fiyatı oldukça artan altında gerileme yaşandı. Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Yusuf Yıldırım, çeyrek altının 144 lira, yarım altının 288 lira, Cumhuriyet altınının 575 TL tek Ata altının 575 lira, Ata altının bin 440 lira bir bileziğin ortalama fiyatının da 2 bin 500 lira seviyesinde olduğunu söyledi.

Yatırım için uygun zaman
Yatırım yapmayı düşünen vatandaş açısından altın fiyatlarındaki düşüşün iyi olduğunu belirten Yıldırım, “Altın fiyatı her an değişiyor. Altının yönünü Amerikan Merkez Bankası FED’in açıklamaları belirleyecek. Ancak uzun vadede özellikle Çin ve Hindistan gibi ülkelerin tekrar altın alımına geçebileceği ve bundan dolayı fiyatının yükselerek tekrar eski seviyeye geri dönebileceği tahmin ediliyor. Bu nedenle altın yatırım yapmak isteyenler için şu an en uygun düzeyde” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı