REKLAMI GEÇ

ANEMON Denizli’yi fethetti

Denizli’nin tek 5 yıldızlı şehir içi oteli olması özelliğiyle de büyük ilgi gören Anemon Otel, bu avantajını en iyi şekilde kullanarak, kısa sürede kent halkını fethetti. Denizli’ye yeni bir otelcilik anlayışını da beraberinde getiren Anemon, gerek güler yüzlü ekibi gerekse kalitesiyle birçok kesimden tam not aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2007 Cuma, 00:00

Konaklama sektöründe yakaladıkları başarılarla yıldızı parlayan Anemon Oteller Zinciri, bu başarısının devamını Denizli’de sürdürebilmek için Anemon Denizli’yi kent halkıyla buluşturdu. Kısa sürede kentin gözdelerinden biri haline gelen Anemon Denizli, bu alandaki çalışmalarını da süreklilik içinde devam ettiriyor. 126 oda kapasiteli Anemon Denizli, 8Executive Süit, 6 Family Süit ve iki adette engelli odaya sahip.

HAVUZ HİZMETE GİRDİ

Yaz sezonuyla birlikte otel havuzunu da kent halkının hizmetine sunan Anemon, yaz tatilini rahat ve konforlu geçirmek isteyenlerin Denizli’deki adresi konumunda. Havuzu özel günlerde de hizmete sunacaklarını söyleyen Otel Müdürü Seher Kızlıer, “Gerek Denizli Halkı gerekse çevre illerdeki vatandaşlar, yaz tatili keyfini rahat, huzurlu ve konforlu bir şekilde Anemon Denizli’de yaşayabilirler. Bunun yanı sıra düğün, balolar, nikâh törenleri ve kır düğünleri gibi özel günlerde de havuzumuzu kullanıma sunuyoruz” dedi.

ÇOK AMAÇLI SALONLAR

Genelde iş dünyasının toplantılarına, yemeklerine ve özel etkinliklerine ev sahipliği yaptığı bilinen Anemon, Denizli’nin bir sanayi kenti olması nedeniyle de bu anlamda başarılı işler çıkardı. Ancak sadece bu tarz toplantı ve yemeklere ev sahipliği yapmadığını her fırsatta vurgulamak isteyen Anemon Denizli Yöneticileri, diğer tüm etkinliklere de açık olduklarının altını çiziyor. Dört ayrı salona sahip olduklarını ve her bir salonda farklı etkinliklerin yapılabileceğinin mesajını veren Seher Kızlıer, “Grand, Royal, Junior ve VIP olmak üzere toplam dört ayrı salonumuz var. Salonlarımızda Denizli iş dünyasına hitap ettiğimiz gibi düğün, kına geceleri, bekarlığa veda partileri, balolar, galalar, doğum günü partileri, konsept düğünler ve protokol yemekleri ile tüm Denizli Halkı’na kapılarımız açık” dedi.

KENTİN EN GÖZDE RESTORANI

Hem konaklayanları hem de günü birlik kullanıcıları için çeşitli yeme içme ve eğlence ortamlarını bünyesinde buluşturan Anemon Denizli, restoranında klasik Türk mutfağının yanı sıra İtalyan mutfağının da damak tadını misafirlerine sunuyor. Sunumları ve mutfak zenginliği ile ayrıcalıklı olduklarını kaydeden Seher Kızlıer, “Anemon Denizli, diğer enlerinin yanı sıra restoranındaki kalitesiyle de gözde bir mekân. Bu bakımdan restoranımızı Denizli’nin en seçkin restoranı olarak görüyorum” dedi.

ŞUBAT’TA YENİ MEKÂNLAR

Şubat ayında otelin teras katında konsept bir mekanı hizmete sunma hazırlıkları içinde olduklarının da altını çizen Kızlıer, “Şu an mevcut restoranımız ve barımıza ilave olarak daha farklı bir mekan hazırlığındayız. Şubat ayında, otelimizin teras katında kent halkının gelip özel bir şekilde hizmet bulacağı yeni bir bar ve restoran açacağız. Denizli’yi kuş bakışı gören manzarasıyla misafirlerimizin ve kent halkının büyük beğenisini toplayacağını düşündüğümüz bu iki yeni mekânımızda, gelenler diledikleri kalitede zaman geçirebilecekler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı