REKLAMI GEÇ

Annenizi Caner Arçelik ile sevindirin

Annenizi Caner Arçelik ile sevindirin

Anneler Günü yaklaşıyor. Zihinlerde hep aynı soru, “Acaba anneme ne alsam?” “Annem bana kalsın, benimle daha fazla zaman geçirsin” diyen, en kıymetli varlıklarının mutfakta geçirdiği süreyi en aza indirip, annesinin yaşamını kolaylaştıracak hediyelerin peşine düşenlere Caner Arçelik ten davet var. Caner Ticaret Arçelik Bayisi, özellikle küçük ev aletlerinde oluşturduğu çok cazip kampanyalar ile annenizi sevindirmenize imkan tanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2016 Cumartesi, 08:30

Caner Ticaret Arçelik Bayisi, kalbinizdeki en değerli varlıklara, annenize sevginizi sunabileceğiniz çok özel ürünler hazırladı. Mağazada oluşturulan kombin ile beyaz eşyada üst kalite ve göze hitap eden seçenekler sunuluyor. Sınırsız ürün çeşidi de sizin daha çok alternatifler üzerinde durmanıza imkan tanıyor.

denizli-caner-ticaret-anneler-gunu-beyaz-esya-3
BUZDOLABI YANINDA 3 FARKLI KÜÇÜK EV ALETİ
Kampanyalar tam anlamıyla sınırları zorluyor. Oluşturduğu kampanya ile Arçelik buzdolabı alana 3 farklı küçük ev aleti hediye ediyor.

denizli-caner-ticaret-anneler-gunu-beyaz-esya-2

5 PROGRAMLI INOX BULAŞIK MAKİNESİNDE SÜPER FİYAT
Ayrıca 5 programlı Inox bulaşık makinesinde uygulanan indirim oranlarıyla da şaşırtıyor. Caner Ticaret, 5 programlı Inox bulaşık makinesini Anneler Günü’ne özel 1.575 liradan 1.099 liraya düşürdü.

denizli-caner-ticaret-anneler-gunu-beyaz-esya-1

ANNENİZİ CANER TİCARET İLE SEVİNDİRİN
Caner Ticaret Arçelik Bayisi’ne gitmek için “2. Ticari Yol bana uzak” diyenlere de müjde. Caner Ticaret 2. bayisini de açtı. Kayalık Caddesi’nde hizmet veren ikinci mağaza da aynı kampanyalarla sizi davet ediyor.

İLETİŞİM
İkinci Ticari Yol No: 28
Topraklık Mah. Kayalık Cad. No:23
www.canerticaret.net
0 (258) 261 14 17

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı