REKLAMI GEÇ

Ayakkabıda 36 yıllık kalite

Ayakkabıda 36 yıllık kalite

Denizli’nin en köklü kuruluşlarından Sarıkaya Ayakkabı, 36 yıllık tecrübesiyle kalite ve güven üretiyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde 5.000 metrekarelik fabrikada ürettiği deri erkek ve bayan ayakkabılarını, Avrupa ülkelerine ihraç eden ve Türkiye’deki bir çok marka firmaya üretim yapan Sarıkaya Ayakkabı, markalaşma yolunda ve kaliteyi Denizli halkıyla buluşturmak için başlattığı perakende mağazalar zincirine bir halka daha ekledi. Sarıkaya Ayakkabı, artan talep üzerine 3. mağazasını Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2016 Salı, 08:15

Denizli’de ayakkabı sektöründe 36 yıllık tecrübesiyle, müşterilerine modern, rahat ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Sarıkaya Ayakkabı, 3. mağazasını Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde hizmete açtı.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-3

AVRUPA ÜLKELERİNE İHRAÇ EDİYOR
Uzun süredir ihracat yaptıklarını ve son yıllarda artan üretim kalite standartları ile bir çok marka firma için üretim yaptıklarını belirten Sarıkaya Ayakkabı Firma Sahibi Ali Sarıkaya, 6 yıldan bu yana açtıkları satış mağazalarında da perakende satış yaptıklarını kaydetti.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-5

Ali Sarıkaya, “Üretimimizin yüzde 90’ını ihraç ediyorduk. Ayrıca tanınmış birçok markanın fason üretimini de yapmaktayız. Perakende hizmetimiz ihraç fazlası ürünlerin satışı ile başladı. Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikamızın yanında açtığımız mağazada, ihraç fazlası ürünlerimizi pazarlıyorduk. Talep artınca OSB’deki mağazamızı kapatıp, Ankara Yolu üzeri – Pınarkent’te satış mağazası açtık, perakende satışa adım attık. Ardından Gazi Bulvarı’nda İnba İş merkezi’nin zemin katında ikinci mağazamızı hizmete sokarak deri ayakkabının rahatını, kalitesini, şıklığını Denizli halkı ile buluşturduk” dedi.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-4

3. MAĞAZA BAYRAMYERİ’NDE – BAYRAMA VE AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR
3. satış mağazasının birkaç gün önce Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde açtıklarını dile getiren Ali Sarıkaya, “Burada 5 katlı binada hizmet veriyoruz. Mağazamızda deri kadın, erkek, çocuk ve spor ayakkabı çeşitleri bulunuyor. Mağazamızda, hem bayram nedeniyle, hem de açılışa özel indirimler uyguluyoruz. Kaliteyi uygun fiyata sunmanın memnuniyetini yaşıyoruz” diye konuştu.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-2

İŞİN MUTFAĞINDAN GELİYORUZ
Ayakkabı sanayinin öncü firmalarından Sarıkaya Ayakkabı Sanayi’nin 36 yıllık deneyimi olduğunu vurgulayan Sarıkaya, “Denizli halkı bizi tercih ediyorsa, bunun tek bir nedeni var, o da kalite ve uygun fiyatın yanı sıra, satış sonrası verdiğimiz hizmet. Sattığımız ayakkabıda sorun yaşanırsa anında çözüm üretiyoruz. Müşteri biliyor ki, sorun yaşamayacak, yaşarsa da kısa sürede çözüme kavuşturulacak” dedi.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-7-1

İLETİŞİM
Bayramyeri Meydanı Belediye İşhanı Karşısı Demirciler Caddesi No:6
Tel: 0 258 269 28 00
Fax:0 258 269 28 03
info@sarikayashoes.com
www.sarikayashoes.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı