REKLAMI GEÇ

Bakkal – Fırıncı kapıştı olan vatandaşa oldu

Bakkallar iki günlüğüne ekmek satmayarak eylem yapacak. Fırıncılar Odası´nın ekmeğe yaptığı zamdan kendilerine kar payı verilmemesine tepki gösteren, 1800 esnaf Cumartesi – Pazar ekmek satmayacak.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2007 Çarşamba, 00:00

Fırıncılar Odası tarafından ekmeğe yapılan zam, bakkal esnafının tepkisini topladı. 300Ykr’den 350Ykr’ye çıkartılan ekmek fiyatına satış karı verilmemesine tepki gösteren

1800 bakkal, Cumartesi – Pazar ekmek satmayacak. Bakkallar Odası tarafından alınan karar ile birlikte iki gün ekmek satışı yapmayacak olan bakkallar ise yapılacak eyleme destek vereceklerini belirttiler.

Bakkal esnafının tepkisinin Denizli Fırıncılar Odası’na karşı olduğunu ve ekmek üzerindeki karlarının bu zam ile arttırılmadığını belirten Denizli Bakkallar Odası Başkanı Erol Tüzen,

“Bakkallar günlük 300 bin ekmek satışı yapıyor. Fırıncılar Odası ekmeğe 50Ykr zam yaptı ama bakkalların satış fiyatına kar koymadı. Buna tepki olarak bizlerde 21-22 Ekim tarihleri arasında bakkallarımızda ekmek satışı yapmayacağız” dedi.

Kendileri kar payının verilmemesi halinde eylemlere devam edeceklerini belirten Başkan Tüzen, eylemin devam etmesi halinde insanların mağdur olacaklarını açıkladı. Bakkallar Odası tarafından alınan karar ile birlikte cumartesi – Pazar ekmek satışı yapmayacaklarını açıklayan bakkallar ise eyleme destek vereceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı