REKLAMI GEÇ

BATI OTOMOTİV’DE 20. YIL COŞKUSU

BATI OTOMOTİV’DE 20. YIL COŞKUSU

Denizli’de 20 yıldan bu yana Vw, Audi, Seat ve Dod markalarının yetkili satış ve servis hizmetlerini yürüten Batı Otomotiv, yıldönümünde Doğuş Otomotiv üst yönetimini ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 09:36

Doğuş Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, İcra Kurulu üyeleri Berk Çağdaş ve Cem Yurtbay, Bayi Geliştirme Müdürü Vedat Güler, Vw Ticari Araç Marka Müdürü Kerem Güven, Seat&Dod Marka Müdürü Anıl Gürsoy, Audi Ssh Müdürü Ercan Alpay Batı Otomotiv’i ziyaret etti.

denizli-bati-otomotiv-20-yil-coskusu-2

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ve beraberindeki heyet, Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Manisalı, Okan Manisalı ve Batı Otomotiv yetkilileri tarafından ağırlandı.

denizli-bati-otomotiv-20-yil-coskusu-1

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı’yı başarılarından dolayı kutlayarak plaket verdi.

Aclan Acar, Denizli’de olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Batı Otomotiv ile 20 yıldır işbirliği halindeyiz. Batı Otomotiv gerek müşteri memnuniyeti gerekse satış adetleri bakımından beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor, kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

denizli-bati-otomotiv-20-yil-coskusu-4

Plaketin anlamını açıklayan Aclan Acar, “Bu bir gaz pedalı. Doğuş Otomotiv olarak hedefimize tam gaz ilerliyoruz” dedi.

Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı da, Aclan Acar’a Denizli’ye özgü yöresel hediyeler sundu.

denizli-bati-otomotiv-20-yil-coskusu-3

DENİZLİ’DE EN ÇOK SATILAN MARKA VOLKSWAGEN
Batı Otomotiv Genel Müdürü Gökhan Manisalı, 1996 yılından beri Denizli’de faaliyet gösterdiklerini belirterek, Denizli’nin 2015 yılı satış verilerinde Volkswagen markası olarak binek ve hafif ticari araç toplam satışlarında %14,6’lık pazar payıyla lider marka olduklarını söyledi.

Manisalı ayrıca hedeflerinin satış ve satış sonrasında beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet vermek olduğunu ifade etti, Denizli halkına ve Batı Otomotiv müşterilerine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı