REKLAMI GEÇ

BATI’DA YENİ PASSAT ve YENİ JETTA İZDİHAMI

BATI’DA YENİ PASSAT ve YENİ JETTA İZDİHAMI

Geçtiğimiz hafta sonu Volkswagen Denizli Yetkili Satıcısı Batı Otomotiv’de Lansman ve Test Sürüş etkinliği yapıan Yeni Jetta ve Yeni Passat Denizlililer’den büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2014 Perşembe, 10:22

Volkswagen in piyasaya yeni sürdüğü Yeni Passat ve Yeni Jetta yı merak eden otomobil severler 06-07 Aralıkta gerçekleştirilen etkinlik için Batı Otomotiv’e koştu. Otomobil severler Yeni Passat ve Yeni Jetta yı test etmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

denizli-bati-otomotiv-ic

YENİ PASSAT 68.500 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA BATI’DA
Volkswagen Binek Araç’ın ilk kez 1973 yılında kullanıcılar ile buluşan modeli Passat, elde ettiği 22 milyondan fazla satış adediyle, bugüne kadar en çok satılan Volkswagen modeli olarak markanın Amiral Gemisi unvanını aldı. Sekizinci nesliyle ilk kez sergilenen Yeni Passat, tamamen yenilenen dış tasarımı, verimli motorları, yeni sürüş destek sistemleri ve artan donanım seviyesiyle öne çıkıyor.
Yenilikçi tasarımı ile bir önceki nesle göre 85 kg’a kadar daha hafif olan Yeni Passat, tasarımından teknolojisine tamamen yenilendi. Yeni Passat yeni nesil motorlarıyla bir önceki jenerasyona oranla yüzde 20’ye varan düşük yakıt tüketimi verilerine ulaşıyor.

Yeni Passat’ta İkincil Çarpışma Freni, (Multi Collion Brake), Fatigue Detection (Yorgunluk Tespit Sistemi) ve Anahtarsız Çalıştırma Sistemi (Keyless Go) gibi birçok teknoloji tüm donanım paketlerinde standart olarak sunuluyor.

Djital gösterge paneli “Active Info Display” teknolojisini kullanan ilk Volkswagen olan Yeni Passat’ta, Trafikte Sürüş Asistanı “Traffic Jam Assist”, Yaya Algılama Asistanı “Pedestrian Detection” ve Acil Durum Asistanı “Emergency Assist” gibi Premium sınıfta dahil ilk kez kullanılan birçok yeni sürüş destek sistemleri opsiyon olarak alınabiliyor.

denizli-bati-otomotiv-ic-2

YENİ JETTA 52.800 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA BATI’DA
Volkswagen’in ilk olarak 1979 yılında satışa sunduğu ve o tarihten bu yana dünya genelinde 14 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşan modeli Jetta’nın, yeniden yorumlanan hali Volkswagen Binek Araç Denizli Yetkili Satıcısı Batı Showroomu’nda yerini aldı.
Yeni Jetta, Uzun Far Asistanı (Light Assist), Kör Nokta Asistanı (Blind Spot Assist), Yorgunluk Tespit Asistanı (Fatigue Detection), Geri Görüş Asistanı (Rear Assist) gibi opsiyonel olarak sunulan sürüş destek sistemleriyle de fark yaratıyor.

denizli-bati-otomotiv-ic-3

Herkesin aşina olduğu silueti, karakteristik gövde tasarımı ve geniş iç hacmiyle Yeni Jetta, şimdi daha keskin ve dinamik hatlara sahip. Birbirine paralel 3 şeridin oluşturduğu karakteristik radyatör ızgarası, yere paralel uzanan çıtaların süslediği ön tampon, dörtgen formundaki yeni sis farları ve keskin hatlara sahip stop lambaları ile Yeni Jetta daha dinamik bir görünüme kavuştu.

Yeni Jetta’nın iç mekanı da artan ekipman seviyesi ile oldukça dikkat çekiyor. Comfortline donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulan RCD 510 multimedya sistemi, tam otomatik klima sistemi “Klimatronik”, ambiyans aydınlatma ve hız sabitleme sistemi, Yeni Jetta’yı ekipman anlamında rakiplerinin önüne taşıyor.

Yorumlar

orhan saylık   -  Bağlantı 11 Aralık 2014, 14:31

şahsi düşüncem vw son 7-8 yıldır mirasyedi konumunda.Yani eski vw imajı sayesinde araba satıyor,yoksa tasarım, motor, görsellik açısından japon ve kore araçları almanları çoktan geride bıraktı.Şu passatın nesi yeni,90 lı yılların çizgileri bunlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı