REKLAMI GEÇ

Bez Tekstil’e büyük ödül

Bez Tekstil’e büyük ödül

Denizli tekstil sektörünün önemli firmalarından Bez Tekstil, Lufian Tekstil Ödülü’nü aldı. Dünyaca ünlü firmaların tercihi olan Bez Tekstil, ‘Kumaş Grubunda En İyi Tedarik Performansı Gösteren Firma’ ödülünü kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2016 Cuma, 13:18

Erkek giyiminde modanın öncülerinden Lufian, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve tekstil sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Lufian Tekstil Ödülleri’ni Wyndham Grand İstanbul Europe Oteli’nde düzenlediği özel bir törenle sahipleriyle buluşturdu. Denizli’nin marka kumaş üreticisi Bez Tekstil, Lufian’ın ‘Kumaş Grubunda En İyi Tedarik Performansı Gösteren Firma’ ödülüne layık görüldü.

“BU ÖDÜLDE YÜZLERCE ÇALIŞANIMIZIN EMEĞİ VAR”
Lufian ödülü ile başarılarının taçlandığını belirten Bez Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Güliz Kelleci, 24 yıldır hizmet ve üretim kalitesinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetimizi ön plan tutarak tekstil sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Kelleci, “Türkiye’de erkek giyimine yön veren Lufian tarafından verilen 2016 yaz sezonun ‘Kumaş Grubunda En İyi Tedarik Performansı Gösteren Firma’ ödülünde yüzlerce çalışanımızın emeği var. Bu ödülü kendilerine hediye ediyorum. Eğer ortada bir başarı varsa bunda ekip çalışmasının büyük etkisi var. Bez Tekstil olarak Denizli ve ülke ekonomimize fayda sağlamak, tekstil sektöründe yeni başarılara imza atmak için elimizden tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı ödülden dolayı Lufian’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı