REKLAMI GEÇ

Bu sohbet kaçmaz

Garanti Bankası ve Dünya Gazetesi işbirliği ile düzenlenen “Anadolu Sohbetleri” adı altındaki bilgilendirme toplantısı DSO’nun ev sahipliğinde 20 Haziran’da Denizlililerle buluşuyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Denizli Sanayi Odası Uluslararası Tekstil Zirvesi’nin ardından önemli bir organizasyona daha öncülük yapıyor. Garanti Bankası ve Dünya Gazetesi’nin düzenlediği “Anadolu Sohbetleri” konulu toplantıya ev sahipliği yapacak olan Sanayi Odası’nın bu defaki hedefi; mermer, jeotermal ve hayvancılıkla ilgili konularda sanayicileri bilgilendirmek.
 

Türkiye’nin birçok kentinde gerçekleştirilen ‘Anadolu Sohbetleri’nin Denizli’deki toplantısında ise, konusunda uzman birçok ünlü isim alternatif bu sektörler hakkında sunum yapacaklar. Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Saffet Arolat’ın yönetiminde gerçekleştirilecek olan toplantıya; Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Atasancak ve Hedef Alliance Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Maden Teknik Arama (MTA) Genel Müdürü Mehmet Üzmez ve Silkar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Akbulak katılacak.

‘Hedefimiz sanayicinin ufkunu açmak’

Etkinlik hakkında EKONOMİ D’ye özel açıklamalarda bulunan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, sanayicileri mermer, jeotermal ve hayvancılık konularında bilgilendireceklerini söyledi. Uluslararası Tekstil Zirvesi’nin ardından yine önemli bir konuya öncülük yapmanın haklı gururunu yaşadıklarının da altını çizen Keçeci, yaptıkları bu çalışmalarla sanayicilerin ufkunu açmayı hedeflediklerini kaydetti. Keçeci, “Son olarak tekstil sektörüyle ilgili çok önemli bir zirveye ev sahipliği yaptık ve dolayısıyla bu sektöre önem verildi. Fakat bizler Denizli’nin sadece tekstilde değil, diğer alternatif sektörlerde de uluslararası başarılar yakalamasını istiyoruz. Bu bakımdan şimdi de diğer parlayan sektörlerimiz mermer, jeotermal ve hayvancılığı ele alacağımız bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. DSO olarak bizlerin başlıca amacı ve hedefi; yatırım için alternatif sektör arayışı içinde olan işadamlarımızı bu konularda bilgilendirmek ve onların ufkunu genişletmek. Bunu da yaptığımız ve yapacağımız projelerle gerçekleştirdiğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı