REKLAMI GEÇ

Caner Ticaret’ten özel kampanya

Caner Ticaret’ten özel kampanya

Arçelik Bayisi Caner Ticaret, Kayalık Caddesi’nde ikinci mağazasının hizmete girmesi nedeniyle çok özel bir kampanya başlattı. 30 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanyayı son yılların en büyük fırsatı olarak nitelendiren Caner Ticaret Arçelik Sorumlusu Kubilay Caner, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi birçok üründe Denizlililere özel indirimler uyguladıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2016 Pazartesi, 09:32

2. Ticari Yol mağazasında 1976 yılından beri Arçelik Bayisi olarak hizmet veren Caner Ticaret, Kayalık Caddesi’nde 2. mağazasını açtı. İkinci mağaza ile birlikte Caner Ticaret Arçelik ailesine çok özel bir fırsat da sunuldu.

denizli-caner-ticaretten-denizli-ye-cok-ozel-kampanyalar-5

Kampanya hakkında bilgi veren Caner Ticaret Arçelik Sorumlusu Kubilay Caner, kampanyanın 1 Haziran’da başladığını ve 30 Haziran’a kadar devam edeceğini söyledi. Arçelik ile birlikte hayata geçirdikleri kampanyanın, yalnızca Denizli’ye özel olduğuna dikkat çeken Caner, beyaz eşyalarını yenilemeyi düşünenlere veya evlilik hazırlığı yapanlara “Bu kampanyayı kaçırmayın” çağrısında bulundu.

denizli-caner-ticaretten-denizli-ye-cok-ozel-kampanyalar-4

TAM 11 ÜRÜNDE KAMPANYA
Caner Arçelik’in Denizlililere özel yaptığı kampanya tam 11 ürünü kapsıyor. İşte kampanya kapsamındaki o ürünler ve fiyatları:
8 Kg çamaşır makinesi 999 lira, 4 programlı ınox bulaşık makinesi 899 lira, 3 programlı bulaşık makinesi 699 lira, No-Frost buzdolabı 1.299 lira, 9 Kg gri çamaşır makinesi 1.249 lira, 10 Kg çamaşır makinesi 1.649 lira, 5 Çekmeceli derin dondurucu 999 lira, tost makinesi 79 lira, elektrikli süpürge 129 lira.

MAÇ KEYFİNİ EVİNİZDE YAŞAYIN
Avrupa Kupası’nın başladığı şu günlerde Denizlililere stadyum havasında maç keyfini evde yaşatmak istediklerini vurgulayan Kubilay Caner, 48 inc ve üzeri LED TV satın alanlara yanında Türk kahvesi makinesi hediye ederek keyifli seyir imkanı sağladıklarını vurguladı.

denizli-caner-ticaretten-denizli-ye-cok-ozel-kampanyalar-1

TAM 11 ÜRÜNDE KAMPANYA
Caner Arçelik’in Denizlililere özel yaptığı kampanya tam 11 ürünü kapsıyor. İşte kampanya kapsamındaki o ürünler ve fiyatları:
8 Kg çamaşır makinesi 999 lira, 4 programlı ınox bulaşık makinesi 899 lira, 3 programlı bulaşık makinesi 699 lira, No-Frost buzdolabı 1.299 lira, 9 Kg gri çamaşır makinesi 1.249 lira, 10 Kg çamaşır makinesi 1.649 lira, tost makinesi 79 lira, elektrikli süpürge 129 lira.

denizli-caner-ticaretten-denizli-ye-cok-ozel-kampanyalar-2

SICAKLARDA SERİNLETECEK HABER
Kavurucu sıcakların başladığı yaz aylarında ferahlatacak bir fırsat sunduklarını dile getiren Kubilay Caner, Caner Ticaret’te 18000 btu inverter klimanın yalnızca 1999 liraya sunduklarını söyledi.

Caner Ticaret Arçelik mağazalarını ziyaret edebilir, Size tanınan ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca www.canerticaret.net internet adresinden de mağazadaki ürünleri inceleyip, kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı