REKLAMI GEÇ

Çelikkol, TESKOMB yönetiminde

Çelikkol, TESKOMB yönetiminde

Musa Çelikkol, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2018 Salı, 12:53

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği’nin (TESKOMB) genel kurulu Ankara’da yapıldı. Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül’ün Genel Başkanlığa seçildiği genel kurulda Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol, yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Birlik Başkanı Musa Çelikkol, merkez birliğinin yönetimine yeniden seçilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliğinin esnaf ve sanatkarın dost kapısı olduğunu söyleyen Çelikkol, “Kooperatifler Esnaf ve sanatkarlar için bir ‘Dost Kapısı’ olan, kendi evlerinde dükkanlarında gibi hareket ettikleri, daha önemlisi, herhangi bir senedi birkaç gün geciktirdiğinde, O’nu koruyan ve kollayan bir kurum olmuştur. Esnaf ve Sanatkar bilir ki, senedini gününde ödemezse, ertesi gün ipoteği satışa çıkmaz, bütün borcu müeccel hale gelmez. Bu sisteme tüm esnaf teşkilatları ve yöneticilerinin sahiplenmesi ve destek vermesi gerekir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı