REKLAMI GEÇ

Cinkayalar’dan Etiler’de dillere destan açılış

Cinkayalar’dan Etiler’de dillere destan açılış

Faber Mermer İstanbul Etiler’de dev bir showroom açtı. Cinkayalar’ın düşman çatlatan açılışına kelimenin tam anlamıyla ünlü yağdı. Türkiye’nin en pahalı semtinde hizmete giren Faberss İstanbul, dekorasyonu ve sunum zevkiyle göz kamaştırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 11:27

Denizli’nin önde gelen firmalarından Faber Mermer, Türkiye’nin en pahalı semtinde dev bir mağaza açtı. Tamamı birbirinden şık ve seçkin mermerlerden oluşan, son kullanıcıya özel tasarım dekorasyon hizmetinin de verileceği mağazanın açılışı ise kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırdı.

Cinkayalar’ın önceki akşam gerçekleştirdikleri düşman çatlatan açılış törenine resmen yıldız yağdı. Müzik, sinema ve spor camiasından ünlülerin akın ettiği açılışa ulusal medya kanalları da büyük ilgi gösterdi.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-10

KİMLER GELDİ KİMLER
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, milli kaleci Volkan Demirel, ünlü teknik adam Tayfur Havutçu ve Denizli’nin efsanevi futbolcularından gözde teknik adam Yusuf Şimşek başta olmak üzere birçok spor adamının katıldığı açılışta, ünlü aktör Oktay Kaynarca, müzik dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Sandal ve Altay, şovmen Yavuz Seçkin ve daha birçok ünlü de kameralara yansıdı.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-9

KURDELAYI ORMAN KESTİ
Mağazanın açılışını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cinkaya Ailesi ile birlikte yaptı. Orman, “Daveti kabul ettiğimde açıkçası böyle güzellikte bir mağazayla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Gerçekten çok beğendim. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Cinkayalar çok güzel bir mağazayı böylesine önemli bir merkezde hizmete soktular” dedi.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-3

İLK MÜŞTERİ OKTAY KAYNARCA
Sevilen dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, mağazanın en gözde ürünlerinden mavi ağırlıklı dekoratif mermer parçasının yanındaki duvara keçeli kalemle, bu ürün Oktay Kaynarca tarafından satın alınmıştır yazıp, mağazanın ilk müşterisi oldu. Lapis isimli değerli taşın, Güney Afrika kıyılarından çıkarıldığı ve tamamen doğal olduğu öğrenildi. Kendine has dokusu ile göz kamaştıran bir güzelliğe sahip olan Lapis’in içinde altın parçacıkları da bulunuyor.

MUTLULUKLARI YÜZÜNE YANSIDI
İbrahim, Yasin ve Yavuz Cinkaya’yı bu önemli günlerinde Cinkaya ailesinin diğer fertleri de yalnız bırakmadı.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-1

Yavuz Cinkaya’nın kayınpederi İlker İlhan Ural’ın da ev sahipleri arasında bulunduğu açılışta, Cinkaya ailesinin haklı mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-5

BABA CİNKAYA’DAN GURUR PLAKETİ
1992’de kurduğu şirketinin çok önemli bir yere gelmesinde vesile olan oğulları Yasin ve Yavuz’la çok büyük gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren İbrahim Cinkaya, dillere destan açılış töreni sırasında oğluna bir gurur plaketi verdi. İbrahim Cinkaya, “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Bayrağı en üst seviyeye taşıyorlar. Dünyaya mermer ihraç eden bir firmayız. Şimdi İstanbul’da gördüğünüz gibi çok önemli bir çalışmaya imza attılar” diye konuştu.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-7

CİNKAYA “BU DAHA BAŞLANGIÇ”
Etiler gibi bir gözde semtte Türkiye’nin en geniş konseptli mağazalarından birini açtıklarına vurgu yapan Yavuz Cinkaya, “Biz mağazayı alışılagelmiş bir showroomdan ziyade yaşam alanlarının bulunduğu bir konseptte tasarladık. 4 mimarın da görev aldığı Faberss İstanbul’da sadece ürün satmıyoruz, aynı zamanda gelen müşterilere evleri için seçtikleri ürünleri 3D bilgisayar uygulamalarıyla canlandırıp, nasıl göründüğünü de gösteriyor ve uygulamasını bizzat gerçekleştiriyoruz” dedi.
Etiler’in seçkin mağaza konseptinde ilk adım olduğuna da işaret eden Cinkaya, amaçlarının mağazalar zincirine ulaşmak olduğunu belirtti. Cinkaya Dubai gibi dünyanın seçkin şehirlerinde de mağaza açmayı hedeflediklerini dile getirirken, “Burada yürümeyi öğreneceğiz” dedi.

denizli-faber-cinkayalar-istanbul-etilerde-gorkemli-acilis-2

YAVUZ İLE GURUR DUYUYORUZ
Ağabey Yasin Cinkaya, “Yavuz Bey ile gurur duyuyorum. Biz şu ana kadar kalitemizi ve çizgimizi hiç bozmadık. Bu mağaza ve açılışta destek olan, bizi yalnız bırakmayan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Yavuz Bey’in daima arkasındayız” diye konuştu.

Yenilikçi ve cesur kararlarıyla baba İbrahim Cinkaya ve ağabey Yasin Cinkaya’yı geride bırakan genç iş adamı Yavuz Cinkaya tarafından açılan mağazayı görenler ‘boynuz kulağı geçer” atasözünü hatırladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı